Ваканция – социална мрежа

ivo.apostolov

Неразбиращ
Върху сайта има още работа, но вече придобива вид.
Какво предлага:
- Публикуване на видео, снимки, дискусии новини. Всички линкове автоматично се парсват и са dofollow.
- Профил, лична информация и други екстри стил фейсбук. Линка към сайта Ви от профила е dofollow.
- Блог, в който може да се публикуват статии, всеки автор може да поставя линкове с избран от него анчор. Спама ще се трие, но не е проблем да публикувате статии с линкове към Вас, стига да не е прекалява. Тази функционалност работи, но все още имам да тунинговам access control, ако решите да я ползвате, просто ми пишете, за да Ви дам достъп.
Чакам коментари, предложения и каквото друго се сетите.

УРЛ: www.vakantzia.info

Re: Ваканция – социална мрежа

А каква е идеята на сайта? Споделяне на информация за посетени места и съответно качване на материали за тези места? Искаш да се развива като пътепис.ком или фейсбук клонинг?

По-скоро нещо средно между двете. Пътепис има само снимки и текст. При мен има възможност и за видео, дискусии, промотиране на хотели например (чрез групите).

Идеята е споделяне на информация за местата в по-неформален вид отколкото е в пътепис, от друга страна да е по-концентрирано на едно място.

И понеже става дума за промотиране, това си е форма на отсявка. Едва ли някой хотел, който ще бъде оплют, ще си позволи да се представя.

П.П. Условията за ползване ще имат лека промяна, че всички материали са собственост на авторите им.
П.П. Другото преимущество е, че не искам само аз да имам изгоди от добавянето на съдържание. За това линковете са dofollow
П.П. В статусите ще се парсват и видеота и снимки и линкове 🙂

Последно редактирано:

Обичам да пиша пътеписи, надявам се това лято да имам достатъчно време за да блогна в твоя сайт.

Back
Горе