SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Вашето мнение за djapka.com!

Вашето мнение за djapka.com!

  • Евала, добре е!

    Votes: 4 30.8%
  • Влязох, видях и става!

    Votes: 6 46.2%
  • Аз нямам снимки за какво ми е?

    Votes: 5 38.5%
  • За какво е тази крава?

    Votes: 1 7.7%
  • Много зле баце макар, че не съм хейтър давам 0 :?

    Votes: 2 15.4%

  • Общо гласове
    13

Cybertack

New member
Здравейте,
днес пускам полуофициално нов сайт за хостване на снимки, бих искал да знам мнението ви за сайта без разбира се да ви задължавам :)

Не се притеснявайте да изразите мнението си без значение дали то е положително или отрицателно!

За да е по забвано ще направя и анкета..

Благодаря на всички предваритело!

PS: Ако сте забравили сайта е http://djapka.com
 
Re: Вашето мнение за djapka.com!

Дава ми грешка след регистрация - "Кликни тук за да продължиш." -

http://djapka.com/Ю%0EЮVЦ%16–В%0E%0EO%0E_%1E%0E®оџ.в%0F%1F.R%0EЋ~ыЇ’ак;ь:<9xЏ%1F/%0E%0FnЏя.вОоїт%0Eя%0Eо._%0E_.R%0E.ЈЛ”ѓ‹Ч»“яз ѓїЈЗіЂѓѓ«ёѓ·”ѓ·ѓі—ГЈЛ”ѓїЈЗі»Лёѓ»Иѓ·ѓДѓїГ»‹—Г—Л”ѓ ѓG?0%83%BF%83%BA%E0%F2%E0.
 
Re: Вашето мнение за djapka.com!

Най-важното при тези сайтове е bulk качването. При теб е само 5 снимки, което е нищожно малко. Напр. в снимка.бг можеш да качиш 200 снимки накуп. Верно отнема много време за качване и обработка, но ти само маркираш и натискаш бутон.

Това за колко секунди зарежда страницата не интересува особено юзърите.

Според правилата на адсенс нямаш право да пишеш спонсори.
 
Re: Вашето мнение за djapka.com!

Занапред мисля да направя опция да избираш брой на полетата за множествено качване или нещо друго което да е много по лесно, примерно да качиш всички файлове от папка... но това за напред за сега да видим къде има грешки и кое не работи както трябва :)

Благодаря ви много за мненията и съветите!

ПП: Исках да напиша Спонсорирани връзки но нещо съм се забравил май :) Така става ли?
 
Re: Вашето мнение за djapka.com!

Да за сега съм го настроил на 1mb но всичко е тестово, занапред ще е базирано на желанията на потребителите... Май ще трябва и да отбележа ограничението някъде а не всеки който се е пробвал над 1mb да го узнае :)
 
Re: Вашето мнение за djapka.com!

nik0lai мерси :)

Мислих много що за домейн би паснал на такъв вид сайт (услуга) и накрая реших да е djapka.com по принцип няма нищо общо с хостване на снимки но звучи много добре (разбира се лично мнение :) )
 
Re: Вашето мнение за djapka.com!

С тоя 1 МВ не виждам с какво/как ще се пребориш с конкуренцията.
Ще си позволя един съвет позволи RAW файлове и по 10 МВ на снимка иначе не виждам с какво ще си интересен на аудиторията. Освен с факта,че сайта е български - на мен това ми стига за да го предпочитам, но за останалите потребители ... не знам.
Успех!:)
 
Re: Вашето мнение за djapka.com!

Ами всичко хубаво.. ама трябва да му измислиш някаква реклама която да ти води много посетители и в същото време да не даваш пари за нея. Мисли в тази посока :) Може би трябва да има още нещо в сайта.. нови раздели и услуги :)
 

Горе