Вдигане на лимити във Пейпал

borislav123

New member
Здравейте

за мой приятел се интересувам

- той е на ниво Премиум в Пейпал - и иска да си вдигне лимитите на по-високо ниво (сегашните са му малко)

но не намираме колко са те

знаете ли къде да прочета, или ако ги знаете колко са, като стойности?

За: Вдигане на лимити във Пейпал

Не мисля, че има някъде информация за лимитите(да ме поправи някой ако греша). До колкото разбрах, когато се интересувах преди време, лимитите варират или според страната, от която си регистриран, или от банката/картата, която ти е в акаунта.

Моят акаунт е обикновен, но потвърден и ми пише, че уж нямам никакви ограничения. Аз и не достигам тези 1000евро(на повечето места, където се оплакват хора казват, че са имали лимит г/д около 1000) на месец, но си ползвам сравнително често акаунта и за плащане, и за теглене и не съм имал проблеми, а с един чужд акаунт се случи, така че след като изтегли $100, на следващите 100, му локнаха акаунта за месец. Което точно ме кара да си мисля, че лимитите за всички са различни.

Темата е интересна и много дискутирана, но до сега не съм попадал на 100% вярна информация. Надявам се да се включат и хора с потвърдена информация 😉

И моят е "premier" лимитите са :

Type of Limit Amount of Limit Remaining Reset date
Debit or Credit Card Daily Withdrawal Limit $500.00 USD $500.00 USD Daily
Receiving limit per year $3,300.00 USD $3,184.49 USD

Годишният лимит може да се вдигне. За да си види и вдиге лимита нека след като си влезе в акаунта където му пише статуса какъв е има :
Last log in February 24, 2013 23:24 PST
Account Type: Premier UpgradeStatus: VerifiedAccount Limits: View Limits

Дано съм ти помогнал

Моя акаунт е със статус Verified и на статуса пише че съм преминал всички проверки и мога да правя неограничени плащания. Всъщност не съм правил нищо. Само се регистрирах и си потвърдих картата по стандартния начин, с кода от един малък превод и този статус се появи веднага след потвърждаването. Явно има значение банката иначе не знам от какво може да зависи. Не съм давал никакви други сведения за мен на PayPal.

https://www.diigo.com/item/image/3bxuq/6rx4

Ето така изглежда при мен - имам си меню с лимитите ми 🙂 За момента съм на 2500 евро на година, но мога да го вдигна по всяко едно време.

Re: За: Вдигане на лимити във Пейпал

Re: За: Вдигане на лимити във Пейпал

Моя акаунт е със статус Verified и на статуса пише че съм преминал всички проверки и мога да правя неограничени плащания. Всъщност не съм правил нищо. Само се регистрирах и си потвърдих картата по стандартния начин, с кода от един малък превод и този статус се появи веднага след потвърждаването.
Изчакай да сигнеш 2500 евро и ще ти поискат потвърждаване отново!

За: Re: За: Вдигане на лимити във Пейпал

За: Re: За: Вдигане на лимити във Пейпал

Изчакай да сигнеш 2500 евро и ще ти поискат потвърждаване отново!
Дай боже да ги стигна😀

Premier и Business акаунтите мисля нямат месечен/годишен лимит за получаване и изпращане. Единствените лимити са дневен за теглене към карта, както и $10000 за единична транзакция.

След като се ъпгрейднете към някой от тези два акаутна, ще ви поискат верификация при достигане на определена сума. Може би е 2500 евро, както казва Пламен. След това лимитите падат и View Limits изчезва от Overview-то на акаунта ви. Моят лимит го свалих, като им изпратих копие от платена сметка и лична карта след което, вече няколко години, не съм имал ограничения за получаване и пращане.

Re: Вдигане на лимити във Пейпал

След като изпратиш всички нужни документи, които ти поискат - няма лимити. Това е за бизнес акаунт. Е, сигурно има лимит, но той е много висок, както казва Илиев.
Лимитите се махат още преди да сте достигнали 2500 евро. Ако ме питате какви документи ми бяха нужни - едно банково платежно до чужда фирма, една сметка за газ, паспорт, и картончето за булстат. Не съм имал никакви проблеми, просто ги изпратих и там в чеклистата, те сами си слагат отметки и накрая ти изпращат "Congratulations! и тн " вече сте потвърдени и лимитите са махнати. Имайте предвид, че в самия Paypal може да остане да се показва, че имате лимит 2500 евро, но това е само като надпис, иначе го няма.

Back
Горе