Вземи 15 лв. в кредити за покупка на снимки

shark

New member
PhotosBulgaria.com е Български фотосток сайт. Тук се продават снимки организирани в категории и с различни лицензи за използването им. Работим с много български фотографи. При нас те продадат своите най-добри снимки, а клиентите получават разнообразие и качество на най-добра цена. Това което предлагаме е:

Богат избор и високо качество на снимките
Ниски цени и различни лицензи
Лесно търсене на снимки по различни критерии
Веднага изтегляте избраните снимки
Различни варианти за плащане
Описание на снимките и ключови думи на Български език
Фактура за всяка покупка
Ясни правила и коректно отношение

Още за магазина за снимки тук.

Първите пет души, които имат интерес, имат регистрация тук във форума от поне една година и пишат във темата.
Ще получат 15 лв. в кредити за купуване на снимки.

За: Вземи 15 лв. в кредити за покупка на снимки

И аз искам да се включа 🙂.

Може ли и аз да leech-на 😀 Ще ми е от полза, мерси!

ОК, моля изпратете ми на ЛС името с което сте се регистрирали в сайта и акаунтите ви ще бъдат заредени.
Благодаря ви за интереса!

За всички които не успяха да се включат в това предложение ще направя ново:
Купете кредити (независимо колко) и ще получите + 40% гратис.
Пример: купувате 100 кредита получавате още 40 кредита гратис.
(предложението важи 1 месец)

Re: Вземи 15 лв. в кредити за покупка на снимки

Интересно като идея, но трябва да си промениш цените и да ги направиш достъпни. Виждам, че държиш цени като на големите сток сайтове и дори по-скъпи, а фотографиите като качество....Ако търсиш потребители от България ще ти е много трудно.

Браво, време беше и за един такъв български сайт, друг е въпроса доколко ни е стигнала културата, че да го ползваме. Но ще наблюдавам с интерес как се развива проекта.

За: Re: Вземи 15 лв. в кредити за покупка на снимки

Интересно като идея, но трябва да си промениш цените и да ги направиш достъпни. Виждам, че държиш цени като на големите сток сайтове и дори по-скъпи, а фотографиите като качество....Ако търсиш потребители от България ще ти е много трудно.

Да, сайта е за Българи предимно. Не можем и не искаме да се конкурираме със световните сток сайтове. Затова голяма част от снимките при нас са свързани с България - природа, забележителности, бит и култура и т.н. Тези неща не са интересни за световните фото банки и няма много такива снимки. Друга важна разлика е че нашите снимки са до голяма степен "уникални" в смисъл не са експортирани и биха били интересни за потребителите. Всички сме виждали едни и същи снимки на стотици различни места.
Относно цените там където са по-ниски обикновено се купува с абонамент - получаваш много снимки, но и плащаш накуп за абонамент. Или пък са стари и много много разпространени снимки. Цените за уеб са по-ниски от средните за пазара, при купуване на единични бройки. Но за цени не ми се говори - то е вечна тема :wink: ако питаш дизайнерите са високи, ако питаш фотографите са ниски.

Мисля, че е в полза да има място където лесно можеш да намериш снимки от България. 🙂

Приеми градивно критиката, аз бих купил такива снимки, защото купувам от чужди сайтове. Прегледах подробно снимките в сайта ти и качеството (не става въпрос за пиксели, а за композиция и други качествени показатели) не е приемливо, дори и за уеб. Пробвай да предложиш няколко снимки в айстокфото, шутърсток и тн. 99% от тях няма да ти ги приемат, не се обиждай.
Цените са ти високи - въобще не става въпрос за абонамент, а директно купуване, а ако ги сравнявам с абонамент, то тогава твоите стават в пъти по-скъпи.
Ако искаш може на ЛС да ти пратя сравнение, за да не се получи, че хейтвам. 🙂

P.S. Off-topic стана, но темата и без това приключи, след като 5-мата взеха своите безплатни 15 лв.

Последно редактирано:

Не знам дали с такива като теб трябва да се говори и да им се обяснява! В предишна подобна тема пак се включи по подобен начин, не знам имаш някакъв интерес или си просто хейтър.

.. и не се обиждам 🙂 защото и в шътъра и аисток и др. продавам снимки от години и съм изкарал хиляди $ ... вече съжалявам че почнах да ти се обяснявам.

Добре, ако искаш се възползвай от критиката, ако не искаш - здраве да е. Дано има успех с продажбите в България.

Back
Горе