Видео за бизнес рисковете в CMS системите

Re: Видео за бизнес рисковете в CMS системите

Хахаха, колко пари му платихте на тоя от Джумляница community-то да пляска тея глупости?

You cant' build Facebook on Drupal without investing huge amount of money ... but if you have $500 Joomla have the solution for you.

Това гъгри дето говори половината филмче разправя как joomla е по-добра. Ето ти например с какво да си направиш facebook like drupal site БЕЗПЛАТНО при това. Плюс това тези "модули" които уж се продавали не са дефакто модули, а хората си предлагат конфигурация на съвкупност от модули (безплатни), които ще конфигурират и затова се заплаща. А да и цената ПАК е по ниска от jomsocial => Drupsocial.

Последно редактирано:

Без да се обиждаш (не е спрямо теб лично), но за това винаги съм смятал, че Друпал е за малко различни хора 🙂 Леко захлупени, защото никога не са в състояние да видят нещата от друга гледна точка 🙂
Нищо лично, напротив 🙂

Що се отнася до човека, който говори, ами той не е от Джумла!, напротив, казва се Робърт Дъглас... мисля, че знаеш кой е 🙂

Хм, признавам си, че превъртях в началото и не го изгледах до края, и като те знам как обичаш да плюеш по най-добрия CMS 😛 побързах да постна.
Наистина е той, сега като го изгледах цялото, мисля че ми стана ясно, явно цялото филмче е бъзик (на два пъти се чува секнене на нос на "определени места") и разни други моменти.

P.S. Не знам какво разбираш под "леко захлупени", но ако визираш, че трябва да пробвам нещо ново (Joomla), много мерси. Вече съм го правил, това беше първия CMS, който инсталирах, е не ме грабна първия път, не ме грабна и след това. Оставям го на теб да не си пречим 😉 .

Back
Горе