Вкарване на сайт в индекса с редирект

ianis-build

Active member
Здравейте!
Имам един сайт в хит.бг преди бях го изкачил в топ-20 изведнъж сайта изчезна от индекса.
От това което съм чел по разни форуми е че хит.бг са забранили сайтовете им да се виждат от ип-та от чужбина и поради това Г не неможе да ги индексира.
Въпросът ми е дали е възможно с редирект към нов домеин да вкарам пак в индекса сайта или как мога да го направя.

За: Вкарване на сайт в индекса с редирект

Сигурен ли си, че Google ти е деиндексирал сайта или просто е наказан/филтриран?
Провери със site:твоятсайт.hit.bg и виж какво връща.
Ако покаже резултат значи е индексиран, друг е въпроса дали има наказание и на коя позиция се показва.
Ако не се показва никакъв резултат значи сайта ти не е индексиран.

Ако не е индексиран защо не си вземеш нов домейн(.com, .net) и да копираш съдържанието там, или пък да вкараш ново съдържание (препоръчително).
До колкото знам с meta refresh може да се прави редирект (в hit.bg, blogspot.com), но отнема повече време от нормален 301 редирект.

ianis-build, няма да постигнеш нищо с никакъв редирект, тъй като Google няма как да го види този редирект.

w1ck3dgam3, google повече от година не индексира hit.bg страници.

От това което съм чел по разни форуми е че хит.бг са забранили сайтовете им да се виждат от ип-та от чужбина и поради това Г не неможе да ги индексира.
май наистина не ги индексира, но едва ли ре-директа към нов домейн ще ти помогне според мен

Re: За: Вкарване на сайт в индекса с редирект

Re: За: Вкарване на сайт в индекса с редирект

Ето какво ми показва с site:ianis-2000.hit.bg
aaa.jpg
А иначе сайта си стои с пр1
56.29 Domain Authority (авторитет на сайта max 100)
33.89 Page Authority (авторитет на страницата max 100)
4 линка към сайта със SEO стойност
8 линка общо (вкл. вътрешни)
2.39 mozRank (max 10)

За: Re: За: Вкарване на сайт в индекса с редирект

За: Re: За: Вкарване на сайт в индекса с редирект

Ето какво ми показва с site:ianis-2000.hit.bg
Виж файлът 702
А иначе сайта си стои с пр1
56.29 Domain Authority (авторитет на сайта max 100)
33.89 Page Authority (авторитет на страницата max 100)
4 линка към сайта със SEO стойност
8 линка общо (вкл. вътрешни)
2.39 mozRank (max 10)

Това което ти излиза е от кеша на гугъл. Може да си седи още дълго така. Иначе от повече от година страниците от хит.бг не се индексират от гугъл - забранен е достъпа на бота, тъй като е с чуждо ip. От редиректи няма смисъл.

Странно. След като хит.бг страници не се индексират какви ли са тези страници? Съвсем сериозно - индексират ли се или не? Ако Google не вижда сайта на ianis-build как тогава той има PageRank?

Преди повече от година пренасочих сайт от hit.bg с meta-refresh и всичко мина безпроблемно и класирането се запази. Така че действай смело.

Странно. След като хит.бг страници не се индексират какви ли са тези страници? Съвсем сериозно - индексират ли се или не? Ако Google не вижда сайта на ianis-build как тогава той има PageRank?

Тези страници са от кеша на гугъл. Първата дето излиза и пише кеширана версия ще забележиш, че не е сайт от хит.бг, а друг.
Другите на долу нямат кеширана версия - просто още си излизат.
Относно page ranka - и аз имам такава от хит.бг с ранк 2 - но като дадеш на гугъл да я търси със site:Миратрейд ЕООД и не я намира
Просто още е запазил някои до сега други ги е изхвърлил отдавна - въпрос на време.
Имаше някъде някакъв тул дето с него можеш да провериш дали дадена страница е видима от различни точки на света (сега не се сещам къде беше) та там страниците от хит.бг и самото то не се вижда - само от БГ е видимо.

Та просто няма смисъл от никакви редиректи при положение, че прост гугъл бота не вижда сайта - да в миналото преди повече от година е имало.
Лично от орбител (който държи хита пък тях ги е купил мтел) ми отговориха преди време, че хит.бг за сега е невидим извън България и не знаят кога ще се оправи това - явно е въпрос на някакъв трафик....

Back
Горе