Връщане на пари от sape.ru

w1ck3dgam3

New member
Здравейте,

Тъй като вече не ползвам sape.ru се опитвам да си върна парите, които съм вкарал в акаунта си там.

Досега съм ги зареждал от банкова сметка в ПИБ. Зареждал съм си много пъти акаунта така без проблеми.

Сега обаче искам да си върна парите, които ми стоят в акаунта. Когато цъкна на Паспорт -> Вывод средств -> Возврат платежа ми казва, че заявките не са обработени и до колкото разбрах (не съм на ти с руския) че тези заявки се обработват в рамките на 15 работни дена.

Изтрил съм всичките си проекти, които бяха създадени и нямам нито един активен купен линк.

Обаче вече минаха повече от 3 месеца и не знам какво да правя.

Някакви идеи?

За: Връщане на пари от sape.ru

Нещо ми подсказва, че едва ли ще ти ги върнат обратно в картата.
Може би ще е по-удачно да ги дръпнеш през webmoney http://passport.sape.ru/withdraw/webmoney/, след което вече да търсиш как да ги кешираш - мисля, че това ще се случи по-бързо.

Вариантът е също така да пишеш на съпорта.

След като са написали, че има възможност да ми ги върнат на картата, защо да не ми ги върнат? Каква е логиката да ти предлагат нещо, което няма да изпълнят 🙂

След като са написали, че има възможност да ми ги върнат на картата, защо да не ми ги върнат? Каква е логиката да ти предлагат нещо, което няма да изпълнят 🙂
Вариантът е също така да пишеш на съпорта.
вместо да задаваш неудобни въпроси 🙂

Андрей, щом са минали 3 месеца, и ги няма остава варианта който казва Генади или просто ги забравяш. Руски к*рвенски номера

Не е малка сумата, която имам да взимам, затова реших да попитам. Ще пиша на съпорта и ще видя дали ще ми отговорят.

Re: За: Връщане на пари от sape.ru

Най-вероятно има висока такса за м/у банков превод. Хубаво е обаче преди да се правят изводи да се пише на support-а, щом го има 🙂

таксата за вадене на пари през карта е:
...при оформлении заявки на вывод средств агентом удерживается комиссия в размере 100 руб...
- това е около 5лв.
В моят акаунт, ми е интересно защо винаги имам блокирани едни 200 рубли, когато тегля WMR 🙂
Но предполагам, че е защото преди време бях вкарал толкова през карта. А когато дам да вадя през карта ми позволява да изтегля 85 руб. въпреки че имам в акаунта много повече.
Така, че според мен има значение как са попаднали парите в акаунта, за това как и колко можеш да изтеглиш. Поправете ме ако греша.

Андрей,
Ако имаш възможност да си изтеглиш парите през WMR, може да си ги изхарчиш през DX за разни джунджурийки 🙂 - аз така правя...
Успех!

Преди няколко дена си направих регистрация в webmoney. След това от настройките в сапе, въведох ID-то си на webmoney и въведох кода за потвърждение, който ми беше пратен на мейла. Но системата им дава някаква тъпа грешка, колкото и да го рефрешвам или да подавам заявката наново. Вече няколко дена ми дава това:

sape.jpg

Явно не искат да върнат парите и това е! 😡

Преди няколко дена си направих регистрация в webmoney. След това от настройките в сапе, въведох ID-то си на webmoney и въведох кода за потвърждение, който ми беше пратен на мейла. Но системата им дава някаква тъпа грешка, колкото и да го рефрешвам или да подавам заявката наново. Вече няколко дена ми дава това:

Виж файлът 1070

Явно не искат да върнат парите и това е! 😡

САПЕ често дава грешка 504 по различни поводи. Понякога проблемът се решава с изтриване на кукита. Иначе ако успееш да си изкараш парите в WM, нямаш проблем, ако не ти трябват - купувам.

Да не отварям нова тема, понеже отново е за вадене на пари от САПЕ.
Днес забелязах, че вече има само 2 възможни начина за вадене на при: QIWI и WebMoney. До вчера имаше и чрез карта.
И при вас ли е така, дали е само временно или за постоянно.
Някой по-запознат и руско-говорящ, моля да сподели.

Мерси предварително!

п.с. Последните 1-2 седмици забелязвам голяма активност в САПЕ. Имам няколко сайта на които слагам линкове и те многократно са се увеличили.

Ако се чудите какво да правите парите в Webmoney, може да си купувате с тях домейни в Internetbs.net - там е евтино, а не приемат Paypal, само карти, Moneybookers и Webmoney.

Back
Горе