Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Да споделя какво се случи наскоро. Имам пейпал акаунт "вързан" с ГоДадди. При едно от автоматичните плащания, въпреки, че имах някаква налична сума, парите ги дръпнаха само от картата.Току що направих плащане за по-голяма сума, отколкото има в акаунта ми. Резултат: първо "дърпат" каквото има в акаунта, а остатъка - от картата.
Аз имам обяснение за това. Мисля че GoDaddy ползват пейпал API което е по различно и технически се явява като POS устройство. Накратко с това на GoDaddy им се дава достъп до конкретната карта. Това не работи със самия пейпал акаунт а с конкретна карта/сметка.Да споделя какво се случи наскоро. Имам пейпал акаунт "вързан" с ГоДадди. При едно от автоматичните плащания, въпреки, че имах някаква налична сума, парите ги дръпнаха само от картата.
Мисля, че въпроса беше: -Искате ли да добавите пейпал като начин за плащане в <godaddy.com>?
Не точно. Има референция към нея и можа да пуска транзакции. Не се изразих точно всъщност. Продавача има референция към акаунта а при "избора" се избира карта, която се ползва.Т.е. продавача в случая godaddy ти "виджа" кредитната карта??
Това е другата мистерия, която ме сполетя. "Изтеглиха" ми пари от неверифицирана карта, а не пипнаха основната. Което е странно.на мен пък ми дръпна от втората карта (пак с godaddy вързан акаунт, а също така и в ebay се получи същото), въпреки че имах достатъчно пари в основната. основната е българска VISA, а втората е Mastercard от Payoneer.
Звучи напълно логично.Аз имам обяснение за това. Мисля че GoDaddy ползват пейпал API което е по различно и технически се явява като POS устройство. Накратко с това на GoDaddy им се дава достъп до конкретната карта. Това не работи със самия пейпал акаунт а с конкретна карта/сметка.
проблема дойде от това, че обувките бяха в лири, а акаунта ми е настроен на долари.
Точно така. И аз имам подобен проблем - имам евро в PayPal (това, което ми върнаха, след като верифицираха картата) и не мога да го махна - всеки път взима от доларите или директно от картата (въпреки, че картата е в евро - за да печели банката (ПроКредит банк) не дава картата да е в долари - печелят при обмяната евро/долар, когато плащам долари).
Явно това е някаква нова простотия на Пейпалци - всичко в акаунта ми се презичислява в левове, което никак не ме кефи, защото картата ми е в долари и така имам двойно конвертиране. Някой да знае дали може да сменя валутата?И аз си купих и обувки и ми преизчислиха лирите в левове, след което ми дръпнаха парите от картата.
нов акаунт би помогналЯвно това е някаква нова простотия на Пейпалци - всичко в акаунта ми се презичислява в левове, което никак не ме кефи, защото картата ми е в долари и така имам двойно конвертиране. Някой да знае дали може да сменя валутата?
Е, стига бе. До преди месец два, сумата си беше в долари. Сега, ако трябва да сетвам и нов акаунт... Писах на съпорта, да видим.нов акаунт би помогнал