SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за фейсбук и PPC

Mepoooo

Banned
В един от фб акаунтите имах свободен ваучер и реших да си експериментирам с линкове към продуктите на кликбанк. След 3 неодобрени реклами, последва:

''Акаунтът е затворен
Съжаляваме, но акаунтът ви е временно забранен поради съображения за сигурност. Моля, свържете се с нас, за да ви помогнем да решим този въпрос колкото се може по-бързо''

Понеже досега не сам ми банвали фб акаунт, този надпис означава да забравя за този акаунт или има надежда:)?

Въобще, срещу правилата на ФБ и адвордс ли е да рекламираш директно реферелните си линкове или си трябва блог/сайт и чак тогава да боравиш с тези линкове?

Благодаря.
 
За: Въпрос за фейсбук и PPC

За: Въпрос за фейсбук и PPC

"Моля, свържете се с нас, за да ви помогнем да решим този въпрос колкото се може по-бързо''
Свърза ли се с тях?
 
Re: Въпрос за фейсбук и PPC

Ами много ясно, че ще ти го спрат. Не се прави така. Хващаш някой активен блог да ти публикува 1 статия с линкове към тези афф. След това рекламираш точно тази статия в блога. Трябва са да внимаваш да няма 18+ съдържание, хапчета или други нелегални субстанции.

И все пак...
Моля, свържете се с нас
Има шанс..
 

Горе