Въпрос за Carshop, джанти.net и всичките други

ibizo

New member
Колеги,

Не знам дали сте забелязвали, но от carshop имат яко ландинг пейджове.

Давам ви пример с джанти.net, който реално е една joomla отдолу, направена с джанти и много текстове - уникални 😉 но.. има iframe в div с absolute position, който зарежда carshop.bg и някакъв javascript, който не ти позволява на местиш скрола

Така правят и с още десетина сайтове.

Та.. въпроса ми е: На това не му ли мина времето вече?

пс.. май съм объркал раздела, така, че ако може някой от шефовете да ме премести 😉

Последно редактирано:
Re: Въпрос за Carshop, джанти.net и всичките други

Времето му минава в момента, в който Google го накаже. Дотогава си върви 🙂

Демек, по този начин има далавера и аз 2-та сайта, така ли да го разбирам - фреймсета получава индексация от Гугъл, а фреймнатия сайт - евентуално класиране на база домейна на фреймсета?

Просто, в сайта джанти.нет има много линкове към carshop. Ако дадеш през browsera display: none на тоя div в който е iframe-а ще видиш отдолу съдържанието на joomlata

A нали хулеха някого, че купувал домейни, фреймвал някой известен сайт и така домейна му се индексирал, и после ги продавал... Не че виждам нещо лошо в това... Това не значи ли, че и за фреймсета има далавера?

Написах. И?

относно фреймващия сайт, че няма далавера:

Каква по-голяма далавера от това да си на първо място в serpа

Само не можах да разбера защо е тая лоша репутация. Пишете на непросветлените за какво я давате? Да знаме друг път да не бъркаме 🙂

Последно редактирано:

A нали хулеха някого, че купувал домейни, фреймвал някой известен сайт и така домейна му се индексирал, и после ги продавал... Не че виждам нещо лошо в това... Това не значи ли, че и за фреймсета има далавера?

Хуления е писал първи в темата, а замисъла е да приемат сайта по директориите ...

Каква по-голяма далавера от това да си на първо място в serpа
И това защото фреймва каршоп? Кажи ми, че не се занимаваш със СЕО.

И това защото фреймва каршоп? Кажи ми, че не се занимаваш със СЕО.

занимавам се със ceo не със seo. Разбра ли кулинаре?

А от няколко седмици се интересувам от второто и си правя лично проучване.

Последно редактирано:

занимавам се със ceo не със seo. Разбра ли кулинаре?

А от няколко седмици се интересувам от второто и си правя лично проучване.
Правиш си грешни заключения, но ги изказваш с такава убеденост и затова получи толкова негативна репутация.

Правиш си грешни заключения, но ги изказваш с такава убеденост и затова получи толкова негативна репутация.

Просто явно не се изразих правилно. Но все пак не съм сео експерт.

ок, направих си експеримент по темата.

купих си домейн kartingiki.com и му сложих във фрейм да показва информацията за Картинг писта ИКИ от сайта ми auto-kart.com/pista.php?id=44

в момента при търсене на картинг ики kartingiki.com излиза на 4 място веднага след 3 страници от ауто-карт

ок, направих си експеримент по темата.

купих си домейн kartingiki.com и му сложих във фрейм да показва информацията за Картинг писта ИКИ от сайта ми auto-kart.com/pista.php?id=44

в момента при търсене на картинг ики kartingiki.com излиза на 4 място веднага след 3 страници от ауто-карт

при мен не излиза ;D

Аз правих експеримент по фразата "частни уроци по рисуване". Бях вкарал 9 сайта в топ 10 с фрейм на един и същ сайт 🙂 После обаче ги баннаха, но според мен заради многото кръстосани линкове между тях, не за фреймовете. За главния сайт (този, който всички линкваха и фреймваха) нямаше никакви последици и си остана на отлична позиция.

Back
Горе