SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос за iframe?

dudura

New member
Значи въпросът ми е следния имам едно меню и сайт със 100 страници. И понеже ако изкам да променя нещо в менюто не ми се влиза в сичките 100 страници. Смятам да му сложа iframe. Та въпроса е паяците ще успеят ли да стигнат до всички 100с. и да ги индекират след като линковете към тях са в една ? Някой правил ли го е товва?
 
Re: Въпрос за iframe?

така ли не знаех. благодаря ти за бързият отговор. Мен ме притеснява това че с rankquest_seo_toolbar-3.9.1 като дам тестове на линковете не ги намира тези в iframe. Но може и да е някакв бъг на програмата.
 
Re: Въпрос за iframe?

Мен ме притеснява това че с rankquest_seo_toolbar-3.9.1 като дам тестове на линковете не ги намира тези в iframe. Но може и да е някакв бъг на програмата.
Не е бъг на програмата. Просто тя търси линкове с href.

Иначе щом Шефа казва, не ползвай ифраме за навигация.
 
Re: Въпрос за iframe?

навигацията ти е основния път за проследяване на линкове и ала бала...не я слагай в фрейм, че после трудно ще се оправиш.
Навремето се опитахме да работим един сайт на един познат, който беше направен само на фреймове, дори и хедъра му беше във фрейм. Отрепахме се, но повече от 40% от линкове не можахме да накараме да се индексират : (
 
Re: Въпрос за iframe?

алтернативно на ифрейм можеш да ползваш php include.
с какво разширение са ти файловете и поддържа ли ти сървъра php?
 

Горе