Въпрос за paypal

Cruise7777

New member
Здравейте аз работя в един сайт, днеска пробвах да прехвърля пари от paypal към дебитната си карта от дск. Статуса сега е pending доколкото разбрах че отнемало около 5 работни дни. Въпроса ми е до кога това pending ще си стои така, и 5 дни след като напише completed ли ще получа парите или след 5 работни дни от днес (парите си ги поисках днес).
Четох няколко теми тук, но не намерих отговор на моя въпрос

Re: Въпрос за paypal

ти пробвал ли си да прехвърляш от пайпал към бг банка, сметката ми е в лв. а парите в долари, проблем ли е?

ти пробвал ли си да прехвърляш от пайпал към бг банка, сметката ми е в лв. а парите в долари, проблем ли е?

Не е проблем, като обменният курс е малко по-висок от обявения на страницата на ДСК.

Парите пристигат за около 5 работни дни.

добре 5 работни дни след като съм ги поискал или след като стане статуса completed

добре 5 работни дни след като съм ги поискал или след като стане статуса completed
Общо, някои банки до колкото знам автоматично си конвертират по вътрешния курс на банката така че е добре да е във същатава валута ако курса на банката е неизгоден. И в пейпала има конверт на валути, но ако не се лъжа щипеха по много, не съм го ползвал. ;D

От датата на поискване.

Не съм следил статуси и не знам кога става completed, предполагм 2-3 дни, както са писали "PayPal completes this transfer in 2-3 days."

Общо взето зависи от банката ти колко време ще мине. Има наши банки, които ти освобождават парите до 4 дни след получаване на превода при тях. Обикновенно до седмица си ги получаваш.
PayPal взимата около 1% за превалутиране или както те го пишат "конвертиране". Просто прецени кое ти е по изгодно, дали автоматично в банката или още в PayPal.

Back
Горе