SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос към напредналите

GGG

New member
Здравейте, наскоро подкарах едно сайтче. www.e-rechnik.com.

Каква форма на оптимизация бихте ми препоръчали. според по-напредналите в СЕО-то, каква таргет група мога да гоня като дневни посещения.

мерси
 
Re: Въпрос към напредналите

аз съм леко назаднал в SEO-то но самият сайт може да се попреработи за по-добри резултати
например за всяка дума да има нова страничка с добре написани ключови думи и описание за да можеш да се кларисаш за думата + речник (поне аз така търся в гоогле като ми трябва превод)
другото което може да направиш е добавяне на малко повечко навигация отгоре че веднъж почнеш ли с преглед на речника и няма много опции за връщане

та така. от назадналите толкова. да видим напредналите какво ще кажат
 
Re: Въпрос към напредналите

С тая ДжаваСкрипт навихгация никакво СЕО нямаш. Да не говорим, че има тотална липса на съдържание. Може да заъпниш с омоними, сродни думи и такива бла-бла, но определено си трябва да вкараш контент.
 
Re: Въпрос към напредналите

Сайта се работи постоянно, в първата му версия не беше джава навигация, но като нарастнаха думите около 60000 и започна да смазва процесора при заявките. Сега мисля е доста по-лек. Плановете са да има над 20 езикови речника и една камара тематични, при отделна дума/страничка не мисля, че мога да си позволя сървър, който да издържи. Според вас удачно ли е да оптимизирам имената на речниците.
 
Re: Въпрос към напредналите

Българо-английски речник: само до буквата К ли е предвиден ? Като се избере буква А не се визуализират никакви резултати, така ли ще е ?
Немско-българският също не работи...има няколко букви само
Българско-немски речник няма нищо в него, а дава че е наличен
Като избера търговски речник ми забива браузъра

Като оставим това настрана, а това не е за пренебрегване, защото най-важното е какво можеш да предложиш на потребителя...доста бавно зарежда.
Като се пооправят тези неща, пак може да си кажа мнението :)
 
Re: Въпрос към напредналите

10кс, ще поработя и ще питам отново. Всички речници ще се завършат.
 

Горе