SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос относно позицията в Гоогъл

lamer40

New member
Здравейте, сайтът който оптимизирвам е www.goblenko.com с ключова дума "гоблени" сайтът ми беше стигнал 2-ра позиция и се беше задържал няколко седмици, след което се изтреля на 5-6 та позиция, моля кажете ми какво мога да подобря в него за да получа желания резултат.
 
Re: Въпрос относно позицията в Гоогъл

Линкове с анкор - гоблени, може да го регистрираш в БГ директориите от тук и да си преправиш текста на главната страница да има думата гоблени поне още 3-4 пъти.
Може във футъра да сложиш гоблени от гобленко или нещо подобно.
 
Re: Въпрос относно позицията в Гоогъл

Като за начало повече текст на страниците, което ще ти позволи да вдигнеш плътността на ключовата дума "гоблен(и)".

2. Повече линкове от подобни по тематика сайтове с котва "гоблен(и)".
 
Re: Въпрос относно позицията в Гоогъл

Като начало разкарай "nofollow" от вътрешната навигация.
 
Re: Въпрос относно позицията в Гоогъл

Може да си подобриш заглавията на отделните станици, като намериш търсени ключови фрази, които да вмъкнеш в тях. Мета ключовите думи и дескрипшъна са ти еднакви навсякъде май, което не е добре, дескрипшъна трябва да е изречения, а не изброени думи, ключовите са ти много и едва ли се срещат на всички страници, което води до негативен ефект за тези страници, където ги има в ключови, а ги няма в текста... Най-добре ги махни или остави няколко, които ги има на всички страници.

Дано това помогне :)
 
Re: Въпрос относно позицията в Гоогъл

... Най-добре ги махни или остави няколко, които ги има на всички страници...

Правило за вътрешните страници - 1 страница - 1, максимум 2 ключови думи и уникален тайтъл. Ключови думи НАЙ-БЛИЗКИ до съдържанието на самата страница.
Това е за НЧ и СЧ думи.
Така че на всички страници едни и същи ключови думи е грешка според мен.
 

Горе