SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос относно смесването на 2 езика..

bigger

New member
Искам да Ви питам, според вас ще промени ли по някакъв начин оптимизацията, ако да кажем имам един домейн+хостинг, от където искам да пусна допълнително един форум, имам една идея, която може да улесни малко или много всички ни, обаче сайта на който искам да пусна тоя поддомейн е изцяло на английски, в смисъл има ли някакво значение или са си напълно отделни. Примерно пускам поддомейн.домейн.ком на български, а пък сайта домейн.ком си е изцяло на английски.. в смисъл ще има ли някаква разлика за в бъдеще.. това че има смесване на 2 езика.. пак го обясних объркано, мисля че ме разбрахте какво питам точно :)
 
Re: Въпрос относно смесването на 2 езика..

Хич не са автономни ;), що се отнася за предаване на тръст от домейн на поддомейн.
 
Re: Въпрос относно смесването на 2 езика..

Карай.. сложно стана, ще си го направя с отделен домейн, имам един хостинг хартисал хаха.. и ще стане работата... очаквайте в най-скоро време да ви улесня малко в една насока (или поне да се опитам) :)
 

Горе