Въпрос относно phpbb2

Windboy

Member
От скоро ми се върти в главата да направя пхпбб2 форума от админ панел да може да се чете само от регистрирани потребители, но се чудя това как ще се отрази на гуугъл ? Целта ми е да увелича активноста във форума понеже сега всички, които влизат от гугъл четът и бягат.

Re: Въпрос относно phpbb2

Доколкото знам, можеш да направиш акаунт на Бот-а и той да рови из блога като регистриран. Или просто да allow-неш еди кой си бот.. но не съм сигурен точно как става.
Иначе според мен това не е начина да накараш потребителите да пишат.
Да, така по-голям процент ще се водят 'активни', но пък това само по себе си нищо не ти носи, а даже ще ти 'изгони' посетители.

Добре дайте някакъв акъл как да ги накарам да са по-активни. Сега ми доиде друго на ум вместо да крия съдаржанието от гости да направя така, че линковете да се виждат само от регнати потребители, но незнам и това как ще се отрази в гуугъл.

по принцип за да върви добре един форум ти стигат и десетина активни потребители и някой-друг заблуден да пускат по 5-6 теми и 20 мнения...

ами дай им права, направи ги модератори, ако са новаци ще им е много интересно и ще се чувстват горди и приобщени

по принцип за да върви добре един форум ти стигат и десетина активни потребители и някой-друг заблуден да пускат по 5-6 теми и 20 мнения...

ами дай им права, направи ги модератори, ако са новаци ще им е много интересно и ще се чувстват горди и приобщени

Принципно имам 15-тина редовни, но все се мрънка, че е слаба активността. Чудя се ако сложа този мод за скриване на линковете от гости дали ще повлияе зле на гуугъл и дали ще накара повече потребители да се регистрират и пишат.

Back
Горе