SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Въпрос ilianskim

Re: Въпрос ilianskim

Значи ,че сайта ми напрви 1000 000 импресии за 5 месеца и има 150 000 уникални влизания за това време :) и вече има ПР 4
 
Re: Въпрос ilianskim

ilianskim каза:
...и вече има ПР 4
Вече си с ПР5, за което надявам се и моя милост има вина :p. Да почерпиш...
 
Re: Въпрос ilianskim

Eй гъзета ще ви дърпам ушите ще ви черпя като искате , но мислех че ползата е взаимна 170 000 индексирани страници .
Ако знаете колко проблеми ми създават хостингите тия дни ще ме разберете пия тука водки редбули и псувам като луд :)
Пако с тебе искам да обсъдя нещо а Геша да не ръмжи , че линк от ПР2 съм те зел момче с 1000 срещу 6000 посетителя :)
охх да е...а майка им и хостинги и най-вече регистер флай са ла--на пе-ли и квото се сетите :)
опъвам още една водка и съм в матрицата братчедиииииии :friday: :buttrock: :smoker: :cussing: :blacool :evil :1244: :buttrock: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday: :friday:
 
Re: Въпрос ilianskim

Естествено, ти с посетителите беше много по-напред с материала, но беше въпрос на ъпдейт да си получа четворката. А и не ми говори, защото изтрих линка на хостинг провайдъра, за да си ми вторият линк на сайта, а не третия :) На следващия ъпдейт ще бъдеш много благодарен за 30-те човека, които ми водиш дневно :)
Беше добра размяна, наистина ;) Трябва да си направим някоя среща, да пием по една бира и да поговорим за сайтове в доброто настроение от стечението на обстоятелствата :)
 
Re: Въпрос ilianskim

10 месеца 5 200 000 импресии 1000 000 уникални посетителя ПР5 170 000 индексирани старници 10 000 уникални на ден това е статистиката , а пък ти що идваш към мюнхен и не се обаждаш да почерпиш една бира а ?
 
Re: Въпрос ilianskim

Аз съм бил и е мноооого скъпо, така че бирата е ще от теб :p

Казвай какво ще обсъждаме или е тайна за по скайп?
 

Горе