Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Извинете за спама. Забелязвам до тук в темата, че всеки от вас знае по нещо. Моят личен съвет към вас е: "Съберете се заедно и реализирайте един проект". Със сигурност ще успеете, като всеки то вас даде по нещо.
Мисля, че това вече е тествано, но в България за групови проекти с пълна сила важи приказката за орел, рак и щука.
А докато си говорим, Бгмама прави по 50,000 лв. на месец 😛
стига бе! тия да не продават органи на бебета! така си и знаех...
верно темата се осра тотално. а за осребряване на webmoney що е нужно да се разкарваме до пловдив тъй и не се разбра.
иначе за общ проект не е нужно да е непременно за SEO състезание или пък въобще с пряка бизнес насоченост.
не е нужно да се разкарвате! ние ще ви пратим парите по пощата или на сметка в ДСК - а ако сумата е голяма - с куриер!
нали и аз това казвам - СЕО-то си е СЕО но общ проект може да се направи и с едно печено агънце + едни здрави яйца по панагюрски с много червен пиперец + 1 каса бира! ееееееееех машаллла бе майна! тва е живота! густо!
Темата отлетя в различна посока и ще се опитам да я върна в първоначалната.
Та по въпроса за идеята - не винаги е необходимо добра идея. Колелото е измислено отдавна, но днес много от тези дето правят колелета изкарват добри пари ...
Та въпросът се свежда до анализ. Анализ на пазара. Какво се търси, какво се предлага и може ли да се предложи конкурентен продукт. Това важи не само за WEB а за всяка сфера в която решите да правите бизнес.
Анализирате ключови думи. Анализирате сайтовете които обират тези ключови думи. Анализирате цената на рекламата за тези думи (е, трябва и да се похарчи някой лев ...) или цената на предлаганите услуги. Анализирате потребителите (доколкото можете) на тези сайтове и обмисляте стратегията за предлагане на конкурентен продукт - дали с по-добро SEO ще се борите за потребители или с по-качествени материали и удобни за ползване системи или комбинация от всичко това ...
А когато сте открили сферата и сте определили стратегията, другото е просто работа която трябва да се свърши ...
......Анализирате ключови думи. Анализирате сайтовете които обират тези ключови думи. Анализирате цената на рекламата за тези думи (е, трябва и да се похарчи някой лев ...) или цената на предлаганите услуги. Анализирате потребителите (доколкото можете) на тези сайтове и обмисляте стратегията за предлагане на конкурентен продукт - дали с по-добро SEO ще се борите за потребители или с по-качествени материали и удобни за ползване системи или комбинация от всичко това .....
аз предпочитам стандартното понятие - анализ на семантичното ядро на сайта......Анализирате ключови думи.
НЧ-то се получава от самосебе си а за ВЧ-то мога да кажа без да гледам и анализирам кои ще са лидерите - сайтове с 1 куп референции към тях! + като вариант - няколко сайта с различен % на "ключовост" - това се прави за да се компенсират промените в алгоритмите на търсачките - квото и да стане един от сайтовете ще излезе начелоАнализирате сайтовете които обират тези ключови думи.
хората са измислили формулата за себестойността отдавна - корен квадратен от (цената на думата като контекстна реклама умножена по броя запитвания за съотв период) - не виждам кво трябва да анализирам тук но може би това е защото съм начинаещАнализирате цената на рекламата за тези думи
- това го кажете на оптимизаторите които вкарват скрити трафик-генератори по сайтовете на клиентите и прецакват всички анализи и всеки оптимизатор ще ви каже "аааааа няма такова нещо"!Анализирате потребителите
Хареса ми забележката за анализа. Всичко в нашият живот се крепи на анализ и вземане на правилни решения след това. Така ние можем да бъдем гъвкави и устойчиви на външните въздействия. Чрез анализ на ситуацията можем да изградим и общност около проект. Мисля, че регионалните особености също дават отражение. Имам предвид народо-психология и как можем да я организираме. Неща, които ни събират извън професионалните теми. Често се споменават за истории, в които неформални разговори са довели до много по-успешни резултати отколкото редица бизнес срещи. И това всичко може да бъде постигнато с анализ. Било той на продукт, пазар, среда или конкурент.