Гарантирано SEO от catalog.bg ?!

Re: Гарантирано SEO от catalog.bg ?!

Те и към мен са отправяли подобна оферта преди време, но тогава ставаше дума за реклама повече. Явно напоследък са станали доста по-агресивни

Както и да е.. направят ли ти предложение което започва с " Гарантирано *** еди какво си" хващай първия рейс

Така завършва и предложението им, ама не е точно SEO, иначе по телефона това са казали 😉

alexer и bgkulinar, имате лични 😉

На мен специално са ми обещавали за 300 лева еднократно, първо място /не първа страница/ за търсене "property in bulgaria" и "хостинг" след което любезно им затворих 🙂

На мен специално са ми обещавали за 300 лева еднократно, първо място /не първа страница/ за търсене "property in bulgaria" и "хостинг" след което любезно им затворих 🙂

Уау, ако даваха някакви гаранции (ама пък не дават) аз щях да съм първия да се възползвам от "офертата". Че за какво да си блъскам главата с такива лесни думички като "property in bulgaria" като можело и за жълти стотинки някой друг да го свърши.
Истината е много прозаична: който може да изкара сайт на първа страница за "property in Bulgaria" и при това разходите му възлизат горе-долу на споменатите 300 лева (това само в нечии сънища), на него и през ум няма да му мине да го прави за някого другиго. Просто защото от този сайт той ще си печели много пъти по 300 лв и това постоянно, не еднократно.
Изводът мисля е ясен.

Аз им зададох същия въпрос, че ако те могат да го правят за тези суми с която и да е клучова дума/враза защо да не го правят за себе си и да печелят доста повече от 300 лева, но каката дори не разбра за какво и говоря.

Back
Горе