Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Гледай основно процесорът да е intel core i5 и рамта да е ddr3 и естествено да има отделна видео карта. От там нататък колкото повече - толкова повече. Но това са основните параметри, в крак с времето, които да гледаш.
Успех
Лаптопи, с процесор от серия i няма с ддр2, така че вида на паметта не е параметър, на който следва да обръщаш специално внимание.
Само да кажа, каквото и да правиш НЕ вземай Acer!!
Аз бих казал същото за Toshiba 🙂 (всеки си е блъскал главата с някоя марка и е доволен от друга).
От личният ми опит от HP не съм доволен, от Acer съм.
Харесвам Dell защото предлагат по-дълъг гаранционен срок, което е важно за техника
Съвсем не толкова много... Но все пак изказвам мнение и наблюдения. Знам че не всички бройки ще се прецакат, просто казвам че има голям процент на прецакване. Иначе че са евтини няма спор.Нищо не каза... 🙂
scoobydoo, не знам колко лаптопа са минали през ръцете ти. През моите са 4 цифрен брой и такова категорично съждение против Acer не мога да изкажа.
Марката си е съвсем прилична и предлага за цената си повече, отколкото другите могат към момента.
за гаранцията на дел - 2 години ли е в БГ? Супер. И какво включва това?
Тука стандартно е 1 г. но е колект&ретурн - т.е. ако се скапе нещо ти пращат техник и ти го правят във вас. или просто го взимат и ти дават друг/връщат парите.