K kavon New member 22 Февруари 2012 #2 За: Гугъл реклами във ФБ За: Гугъл реклами във ФБ Хм, да не те плаша, ама май имаш вирус, който ти добавя реклами. Поне при мен не виждам реклами на началната страница на фейса ... Доколкото знам, адбрайт нямат нищо общо с гугъл.
За: Гугъл реклами във ФБ За: Гугъл реклами във ФБ Хм, да не те плаша, ама май имаш вирус, който ти добавя реклами. Поне при мен не виждам реклами на началната страница на фейса ... Доколкото знам, адбрайт нямат нищо общо с гугъл.
ivo.apostolov Неразбиращ 22 Февруари 2012 #3 За: Гугъл реклами във ФБ За: Гугъл реклами във ФБ И аз си мисля, че е от някой Addon за браузъра ти, а не от Facebook 🙂
За: Гугъл реклами във ФБ За: Гугъл реклами във ФБ И аз си мисля, че е от някой Addon за браузъра ти, а не от Facebook 🙂
D diabolic.bg The Old Wastelander 22 Февруари 2012 #4 За: Гугъл реклами във ФБ За: Гугъл реклами във ФБ Изтегли си Malwarebytes' Anti-Malware и си направи едно сканиране. Няма да ти навреди. 😉
За: Гугъл реклами във ФБ За: Гугъл реклами във ФБ Изтегли си Malwarebytes' Anti-Malware и си направи едно сканиране. Няма да ти навреди. 😉
borislav123 New member 22 Февруари 2012 #5 Re: Гугъл реклами във ФБ 😉 Изложих се ще взема мерки :clap: Благодаря ви