Гугъл ще показва 7 резултата, когато има сайтлинкс

Re: Гугъл ще показва 7 резултата, когато има сайтлинкс

хм
ми то Гугъл определя дали да ти покаже сайтлинкс
имам сайтове , на които ги показва като отделни резултати, а на други само като малки линкчета
предполагам и вие така

То не показва ли сайтлинкс само ако се напише името на сайта или домейна. -> searchengines.bg - Google Търсене
Или се бъркам? Иначе да, като гледам са 7.

За: Гугъл ще показва 7 резултата, когато има сайтлинкс

Бъркаш се, не ги показва само когато се изпише домейна. То всъщност има два варианта на показване на сайтлинкс. Единият вариант е 3-4 бройки от по една дума точно под показването на сайта в серпа, обикновено на първите 2-3 резултата показва такива. Друг вариант на показване е подробният, с описание на самия сайтлинк. Такива показва само на първия в класирането.

Лоша работа като цяло, не ми харесват тези промени, борбата за първа страница се затяга.
Пробват и някакви нови алгоритми за подреждането, от една седмица, през 20 минути, нов серп. Последните 2 дни взе да се успокоява, на някои думи и изрази го задържат за по 10-12 часа.

Последно редактирано:

А, ок. Значи и при други заявки има. Моя грешка.
А в какви ситуации показва тези сайтлинкс на първия сайт? Често ли е? Защото рядко виждам такова. А ако пиша името на сайта, всеки път го има.

Не съм наясно как ги формира и решава дали да ги показва в серпа при търсене различно от името на домейна. За да ги формира, със сигурност структурата на сайта е от голямо значение, но за показването кой знае колко неща оказват влияние. Преди всичко би следвало да е свързано с брой посещения по отделните сайтлинкс. Имах един сайт който преди пингвина правеше по 2-2500 уникални на ден и си имаше сайтлинкс с описание и при търсения свързани с името му/бранда, без да е изписан домейна, а сега прави по 500 уникални на ден и няма.

Вместо 10, 7 резултата, а сайта който има сайтлинкс определено трябва да е качествен и с много посещения.

логично е, да е за търсения ( като самия домейн ), при които първия сайт обира почти целия трафик за конкретното търсене и съответно последните 3 сайта от Серпа не намазват нищо ( или почти нищо ). Звучи логично именно при подобни случаи да се приема и въвежда тази мярка .

Back
Горе