SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Г ъпдейт 13.12.2012

За: Г ъпдейт 13.12.2012

За: Г ъпдейт 13.12.2012

Здравейте! Нов съм във форума и сега разбрах за ъпдейта на гоогъл. Имам проблем с блогер сайта ми. Преди 2-3 дни имаше повече от 30 посещения от гоогъл, а от както са го ъпдейнтали никакви посещения от него в смисъл от 13.12.12, както пише в темата. Надявам се това да е временно, т.к гоогъл ми е важен :). А ако някой знае как мога да оправя този проблем ще съм благодарен да сподели.

Ок от днес започнаха посещенията от гоогъл от ново и да ви кажа двойно, дори тройно повече са. Затова тоя ъпдейт дето е имало си има и своите плюсове ^^
 
Re: Г ъпдейт 13.12.2012

Не знам как определяте датите на ъпдейтите, но google има ъпдейт на всеки кръгъл час последните два месеца :)

За пингвина и пандата специално се ползват голямо количество данни, които се обновяват периодично и определено е събитие когато това се случи :). Не е нещо, което ей така всеки ден правят между другото.
 
Последно редактирано:
Re: Г ъпдейт 13.12.2012

Забелязвам, че 3-4 дни след големите ъпдейти всичко се връща постарому. Поне при моите сайтове и конкурентните такива нищо не се случва. Има размествания първите 2-3 дена и после всички си заминават на обичайните позиции.
 

Горе