Да са ни честити промените :)

Re: Да са ни честити промените 🙂

Глупавото е, че с вдигането на данъка се очаква да се повишат приходите.
Ще стане точно обратното 🙂
Хората ще намалят потреблението (по-малко данъци) и ще минат в сивият сектор (още по-малко данъци).

Така е... може би това им е идеята..баси шашавата държава...

Това приеха ли го или са новини от черната станция?

Това приеха ли го или са новини от черната станция?

Чакай малко сега, първо трябва да се панира народа, после ще го приемат, после Бойко ще каже, че всъщност няма да го има, после малко протести и после ще го отменят.

май вече съвсем не знаят какво да правят и карат подред та което мине
Но не го правят правилно. Което за ББ е странно, защото за него работят едни от най-добрите ПР-и в БГ.

Но не го правят правилно. Което за ББ е странно, защото за него работят едни от най-добрите ПР-и в БГ.

PR-a е довреме, досега можеше да се обвиняват другите, ама скоро номера няма да минава лесно.

изглеждат ми леко паникьосани и стрелят на посоки (без посока)
може би са притиснати (от ЕС) за резултати, но ги притиска и бюджетния дефицит

с две думи - шаш и паника 🙂

изглеждат ми леко паникьосани и стрелят на посоки (без посока)

За съжаление точно така изглеждат.
Мятат се като риба на сухо.

Да обявяват по-скоро национализация и да се свършва 🙂

Той тоя човек да не е слънчасал тия дни, гледам че в Катар се подвизаваше, там си е бая топличко дори и сега!

В тази връзка, как оценявате варианта за данъчни консултации по интернет доходи 😉
Цена народна 😛

колкото по-неясно законодателството, толкова по-голяма ниша за консултантските услуги (в т.ч. юридически, одиторски, счетоводни..) така че "дерзайте" 🙂

само не разбрах по средата на годината ли искат да сменят ставката?

колкото по-неясно законодателството, толкова по-голяма ниша за консултантските услуги (в т.ч. юридически, одиторски, счетоводни..) така че "дерзайте" 🙂

само не разбрах по средата на годината ли искат да сменят ставката?

За първите нямам квалификация, за вторите не мисля, че някой тук има нужда от тях/може да си позволи при мен, а за третите все повече се замислям.

За първите нямам квалификация, за вторите не мисля, че някой тук има нужда от тях/може да си позволи при мен, а за третите все повече се замислям.

Имаш одиторски заложби ли, Иво?
Питам информативно. А и не мисля, че тук има някой с такъв оборот, за да има нужда от одиторски услуги.

Имаш одиторски заложби ли, Иво?
Питам информативно. А и не мисля, че тук има някой с такъв оборот, за да има нужда от одиторски услуги.

4 години и отгоре тук, в момента работя в конкурентна компания, където съм мениджър на одит отдела.

За това мога да ти кажа, браво.
Одитор ли си, или учи все още за това?
Със счетоводството как си? Експерт счетоводител или още не си стигнал до там?

Back
Горе