Да се доверя ли на Платен Хост от Freehostia

westside

New member
Мисля да за купя платен план от Фреехостиа за малък сайт и да сложа Друпал. . Ами от СЕО гледна точка сайта ще е БГ а хостнат в US , това bgcolinar беше казал че не е много сео .
Вие имате ли наблюдения от тия батета ,някои ползвал ли е 😕 Платения им Хост?
Да вземам ли или не ?

Re: Да се доверя ли на Платен Хост от Freehostia

Лично на мен не ми вдъхва доверие сайт, името на което започва с "free"
Има достатъчно добри български хостинг компании на хубави цени

Мисля да за купя платен план от Фреехостиа за малък сайт и да сложа Друпал. . Ами от СЕО гледна точка сайта ще е БГ а хостнат в US , това bgcolinar беше казал че не е много сео .
Вие имате ли наблюдения от тия батета ,някои ползвал ли е 😕 Платения им Хост?
Да вземам ли или не ?

Ако ще плащаш за хостинг довери се на ренумирана компания.

Ами от СЕО гледна точка сайта ще е БГ а хостнат в US , това bgcolinar беше казал че не е много сео .
Аз поддържам по-умерена позиция по въпорса с хостинг и СЕО. Дори голяма част от клиентите ги насочвам към блухост.

Хоста е добър ,но това Database space е много прецакващо . Докато ако си вземеш какъвто и да е платен хост с cpanel ,няма да имаш такива проблеми .

Има достатъчно български хостинг компании, които предлагат хостинг на сървъри в САЩ, ако за теб е важно местоположението, като ICN.bg или Fcolor.bg.

Получаваш клиентска поддръжка на български език и разумни цени. За предпочитане са пред така наречените "безплатни хостове", които предлагат свръхевтини планове с повече капацитет 😉

Freehostia i resellerspanel.com е едно и също, една фирма. работил съм там. Съпорта на фрихоостиа беше доста занемарен, защото беше фрии...

в resellerspanel.com поддържахме някакво ниво за сметка на това.

Не ти препоръ4вам фреехостиата. по добре панела. Един от линковете ми във подписа е техен, последния 🙂 реселерс акаунт...

Back
Горе