Да си пратя ли копие на личната карта?

scoobydoo

Know you can!
Здравейте.
Регистрирах се в Unique content - Textbroker.com с цел да купя някоя друга статия и да видя как е там качеството. Пратих им депозит от 25$, но сега искат и копие на личната карта за някаква си верификация. До сега не съм си пращал копие на личната карта никъде, но съм чувал, че и другаде се иска. Предполагам не е проблем, но все пак да питам. Евентуално може ли да се правят злоупотреби с такава информация? А и защо им е чак толкова голяма верификация, какво ще направя - няколко акаунта и ще купя много статии наведнъж ли? Ужас направо. Как ще понесат печалбите 😀

Последно редактирано:
За: Да си пратя ли копие на личната карта?

Всъщност сега се зачетох по-подробно в имейла и се оказа, че това се пращало само ако не съм искал да говорим по телефона или скайп. Май прибързах, извинявам се 🙂

Re: Да си пратя ли копие на личната карта?

Ако имаш пейпал там не са ли ти искали копие на някакъв документ за самоличност ?

Почти навсякъде искат лична карта/шофьорска книжка за доказателство за име/адрес. Поне на не ЮС гражданите.

На пейпал не са ми искали, до колкото помня. Но щом е нормално, вече ще знам. На тези ще опитам да не им я пращам де. Ще им пиша на скайпа да видим. Но ще е през седмицата, че събота и неделя не бачкат.

В PayPal като блокират акаунт искат докуемнти за самоличност...

Почти навсякъде искат лична карта/шофьорска книжка за доказателство за име/адрес. Поне на не ЮС гражданите.
Те US личните карти не стават за измами както нашите. Т.е. стават, но не са самодостатъчни за това. В нашите ЛК има и ЕГН и се използват навсякъде, което прави нещата по-деликатни.

аз не пращам ако ми искат отивам в друг сайт да депозирам

Те US личните карти не стават за измами както нашите. Т.е. стават, но не са самодостатъчни за това. В нашите ЛК има и ЕГН и се използват навсякъде, което прави нещата по-деликатни.

а колко social security номера се мотаят из нета не е истина 😀

Back
Горе