Деклариране на доходи от etarget?

uni-web

Banned
Здравейте,
Интересува ме по какъв начин мога да декларирам доходите от etarget, тъй като счетоводителя ми каза че това което ми пращат на емайла след приключване на месеца, ако го видят в нап ще се изсмеят.
Получавам парите като физическо лице.
Благодаря на всички предварително.

Re: Деклариране на доходи от etarget?

Това за смеенето не го разбрах.

Май има нужда от нова под-категория счетоводство и право.Много народ пита по темата, и никой не чето старите теми.

А на теб уни - уеб ти препоръчвам да попрочетеш темичките по този въпрос че да разбереш колко "лесно" е да декларираш тези пари.

Това за смеенето не го разбрах.

Така ми каза счетоводителя, не виждам какво не си разбрал.

Искам да ги декларирам тези доходи за това питам, тъй-като знам че има хора в форума които са наясно с точно тази тематика, а относно четенето на другите теми (чел съм ги), но повечето са свързани с гугал, а аз питам за etarget.bg

Последно редактирано:

Горе-долу е един дол дренки.Че какво ще ти се смеят и защо?

Мен ако питаш си декларирай, но е трабвало да се регнеш като свободна професия или с фирма, а на теб май ти е късничко за това.Ако сумите са много малки сам си прецени, но от тази година си регни една фирма.

Горе-долу е един дол дренки.Че какво ще ти се смеят и защо?

Мен ако питаш си декларирай, но е трабвало да се регнеш като свободна професия или с фирма, а на теб май ти е късничко за това.Ако сумите са много малки сам си прецени, но от тази година си регни една фирма.

Човек фирма на мое име има регната, тя е ет в момента е спряно осигуряването и затова си получавам парите като физическо лице. Просто нещата с фирмата не потръгнаха както трябва и затова я спрях, имам намерение да я пусна отново, но питам за в момента като физическо лице не като фирма.
Като фирма е ясно.

Като физическо лице - доходи от наем на рекламни площи.

🙂 Мерси, но мoже ли пример?

Ако тр. ще постна някой от емайлите от тях.

А ако имам етаргет още от миналата година и има отчетени там приходи някакви, но още не съм взел нищо (понеже не е достигнал минимума), трябва ли да ги декларирам за миналата година. Физическо лице съм.

Scooby, декларираш за годината, в която си получил парите. Значи ако получиш тази година, декларираш следващата.

Scooby, декларираш за годината, в която си получил парите. Значи ако получиш тази година, декларираш следващата.

Мерси. Като се замисля, има логика 🙂.

Back
Горе