Джумла! Ден 2011 - 15 октомври

ivo.apostolov

Неразбиращ
Здравейте,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че за трета поредна година организираме Джумла! Ден. Дългоочакваното събитие ще бъде на 15 октомври 2011г., като темите са разработени както за начинаещите, така и за дългогодишните разработчици. Събитието е подходящо за сайт администратори, хора изграждащи уеб сайтове, уеб студия, както и собственици на интернет проекти.

Джумла!Ден е мястото, на което ще научите за най-новите компоненти, полезни съвети за бъдещите ви проекти, как да правите SEO на Joomla! сайтове (и не само) и др. Също така тук можете да се запознаете с хора, които имат същите интереси като вас, или клиенти, които имат нужда от вашата помощ.

Присъствайки на Джумла! Ден 2011 имате възможност освен да научите най-новото от света на Джумла!, а и да спечелите награда. На събитието ще се раздадат награди за над 2000лв!

Ако се регистрирате на сайта на събитието и платите до 07.10.2011г. можете да се възползвате от преференциалната цена: 15лв. Повече информация можете да откриете тук: Регистрация и плащане.

Събитието ще се проведе на 15 октомври 2011г. в аулата на ВТУ.

Очакваме ви!

Re: Джумла! Ден 2011 - 15 октомври

С наближаването на датата, имам шанса да дам 1 безплатен пропуск.
Условието: Задайте въпрос, чиито отговор искате да чуете на Joomla! Day 2011!
До кога: 14.10.2011 - 15:00 часа
Кой ще спечели: който ми хареса най-много (на мен)
Победителят: ще стане ясен в късният следобед утре
Отговорът: не гарантирам, че ще го получите преди сБирката

Насоки: Колкото и невероятно да звучи, въпроси свързани с Joomla! имат най-голям шанс 🙂

въпрос "не можем да подкараме модула за мултиезичност на 1.5. Ще ми помогнете ли?" 🙂

Въпрос е, но най-добре да посъветваш човек от Джумла-партията, който да го разгледа утре и да поеме като задача.

Само за информация, сБирката ще бъде в Червената Къща (където и миналата година) в 19:00 на Борис Христов 6
http://www.chervenata.com/index/restaurants

За сега има един кандидат за безплатен пропуск 🙂

Back
Горе