SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Диети БГ

wowfan

New member
Вижте новия ми сайт и дайте някакви идеи как да наместя най - добре адсенса, щот тая тема много ми харесва за тематиката на сайта, обаче не знам как най - добре да подредя рекламите от гугъл?!?
Някой ако помогне много ще се радвам.
Ето го и сайта: http://obiavibg.net/recepti/
 
Re: Диети БГ

За адсенса нямам идея, но ще ти дам малко други съвети.
Хубаво сайтче, обаче оправи се хедъра... това дето мърда логото ме вади извън нерви.
Може да сложиш и статични знаменца, желателно е да ги има и двете.
Огледай си сайта с различни браузъри, има проблеми
 
Re: Диети БГ

Основно правило в интернет - не копирай съдържание. Голяма част от рецептите ти са директен copy/paste от тялото.бг, има няколко от моя сайт, които също верятно си взел от тялото.бг, с които имам споразумение да ги ползват. Просто не се прави така :nono:.
 
Re: Диети БГ

Мерси за коментерите. Първо искам да кажа, че само 4 - 5 рецепти са копирани и просто съм забравил да сложа линк от долу от къде са взети. По - голямата част съм си ги преписвал от книги. И искам да питам БГ Кулинар, имаш ли нещо на против да ползвам твои с линк от долу към твоя сайт. Ако имаш повече няма да взимам :friday:
 
Re: Диети БГ

Съжалявам, просто партньора ми ги е копирал а аз не знаех че са взети от други сайтове.
Извинявам се пак и се надявам някой ден да пием по бира щот рядко се срещат хора дето се занимават с тая работа, особено в моя град :friday: :friday:
 

Горе