SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Директни връзки към предварително генерирани резултати

bgkulinar

Меринджей
Понеже не всички четем в девелоперския форум, копвам/пействам от там изказването на Василена от БГ тима на адсенс
Здравейте,

Бих искала да внеса нужната яснота относно използването на директни връзки към предварително генерирани резултати от търсене.

Благодаря на Борислав (PoisoneR) за връзката към публикацията в блога на AdSense, която изрично посочва, че програмната ни политика не разрешава използването както на директни връзки към предварително генерирани резултати от търсене така и на предварително задаване на термини в полето за търсене на AdSense (pre-populated search box).

Тези правила се отнасят и до използването на персонализирана търсачка (CSE) на Google Co-op в комбинация с AdSense.

Действително Co-op дава възможност за използването на buzz cloud заедно със CSE.

Въпреки това, в случай че съответната перонализирана търсачка е свързана с AdSense профил, използването на buzz cloud с връзки, които водят до предварително генерирани резултати от Google търсене ще бъде третирано като нарушение на програмната политика на AdSense.

Поздрави,
Василена
Аз лично бях много учуден, че не се разрешава такъв тип линкване, но явно Гугъл искат да си запазят "дебелите" кликове за тях. Така че, умната! (Офф: Ако я няма умната, с - русата :icon16:)
 

Горе