Директория за статии - Царевица.ком

Статус
Not open for further replies.

danielid

New member
Привет на всички от мен с първото ми мнение във форума 😉

Новата визия на www.carevica.com е готова.

Давайте предложения за структурата на категориите.

Очакваме градивна критика по всички останали въпроси 🙂

Последно редактирано:
Re: Директория за статии - Царевица.ком

Колеги, това все пак е една от най-силно налинкнатите директории в БГ, а ще се постараем и да е по-налинкната. 🙂 Така че предложения за категории ще помогнат да имате по-голям избор, когато събмитвате.

Според мен може още малко да се подобри структурата. Примерно на началната страница да има архиви по месеци и/или облак с етикети.

Иначе трудно се достъпват публикациите от от 5-та страница на категория "разни", примерно.

Не я знаех до сега тази директория. Изпратих една статия за одобрение, да видим какъв ще е резултатът.

Много семпла и удобна, браво!

Видях няколко нови регистрации и статии. Ще имаме грижата до утре да са прегледани. По принцип преглеждането на статиите става в рамките на седмица. Имайте предвид, че наистина държим на качеството на статиите и съблюдаването на правилата в директорията.

Все, очакваме и предложения за категории... 🙂

Честито и от мен. Ще тествам 😉

Пускам за всяка от ключовите думи по една статия САМО при вас и само да не изляза след това на първо място в гугъл 😀

Последно редактирано:

Браво за директорията... колкото повече, толкова повече.

Моята критика е само една - по-критично спазване на правилата при одобряване на статиите.

Естествено, това дали ще се съобразите с този мой съвет си е лично ваша работа, но лично аз останах страшно изненадан след като видях статия, която наскоро беше ми пусната в директорията за статии за одобрение и не я одобрих понеже не беше уникална.

При сравнение дали статията отговаря на условията, определено отпада по някой от точките 🙂

Както и да е.. искам преди да се почне с нападките и червените точки да отбележа, че нямам за цел да ви злепоставям, да се конкурирам с вас или пък да ви давам акъл как да си работите по проектите. Приемете го като приятелско мнение с пожелание за успех и бързо развитие.

Ние НЕ изискваме статията да е уникална.

Ние НЕ изискваме статията да е уникална.

Мдам това го видях, но ако не се лъжа по точка 3 и 5 не отговаря въпросната статия:

http://www.carevica.com/695.html

или поне аз не виждам някъде за източник да е посочена и връзка към статията 🙂 Не искам да споря, но или аз съм тъп и не разбирам какво точно сте написали в правилата или вие нещо сте в грешка и пак повтарям - Не го приемайте като спор, закопаване или хейт само защото и аз поддържам сайт на същата тематика. Просто един толкова силно излъчващ респект сайт и в един момент това ме озадачава 🙂

Нещо не те разбирам какво се опитваш да кажеш. Кое точно не отговаря на правилата?

Ето какво искам да кажа 🙂
Гледайте това което е в Bold.
3. Публикувайки статии в Carevica.com вие декларирате, че притежавате всички права върху това съдържание. С публикуването на статиията се съгласявате тя да бъде показвана перманетно на този сайт и всички други сайтове, които запазят статията непроменена и връзките в нея и към Carevica.com непокътнати.

5. Ако желаете да публикувате статия от Carevica.com във ваш блог, сайт, нюзлетър можете да го направите при условие, че запазите статията непроменена и всички връзки в нея непокътнати, вкючително и тази към Carevica.com.

Статията в вашата директория за статии: http://www.carevica.com/695.html

Статията в други сайтове/директории:
http://statiite.com/2011/03/вижте-първи-в-multirama-ipad-2/

http://www.multirama.bg/module.php?ModuleName=com.summercart.news&NewsID=56

http://bgarticle.com/2011/вижте-първи-в-multirama-ipad-2

не виждам в другите сайтове да има обратна връзка към carevica.com... ,а текста между другото мисля, че присъства и в още доста сайтове 🙂

Авторът/собственика на статията я е публикувал и в други директории. Ние по никакъв начин не изискваме ексклузивни права върху съдържанието. А само перманентното право то да бъде публикувано в нашия сайт и в други сайтове, които го "копират" от нашия сайт и запазят съдържанието и връзките непроменени. Съответно копирайки това съдържание от Царевица.ком е необходимо Царевица.ком да бъде посочен като източник.

Собственикът на това съдържание може да си го публикува където желае другаде и това ни най-малко не ме притеснява. 🙂

Надявам се това да прави нещата по-ясни?

Авторът/собственика на статията я публикувал и в други директории. Ние по никакъв начин не изискваме ексклузивни права върху съдържанието. А само перманентното право то да бъде публикувано в нашия сайт и в други сайтове, които го "копират" от нашия сайт и запазят съдържанието и връзките непроменени. Съответно копирайки това съдържание от Царевица.ком е необходимо Царевица.ком да бъде посочен като източник.

Собственикът на това съдържание може да си го публикува където желае другаде и това ни най-малко не ме притеснява. 🙂

Надявам се това да прави нещата по-ясни?

Ето това хвърля яснота по въпроса. Проблема е в мен, понеже правилата за ползване ги отнесох директно към този който е автор на статията 🙂 Моя грешка и се извинявам, ако съм внесъл безпокойство 🙂

Взехме предвид препоръките до момента 🙂

Директорията вече има търсачка, етикети на главната страница, навигацията е подобрена.

Добавихме и форма за предлагане на нови категории 😎

Давайте още идеи и критика.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе