Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Radiowish.net има право да добавя рекламни карета около вашата статия.
Имаме право да добавяме наши линкове взимащи думи от вашия текст.
По български не си чел условията!
колега забрави да добавиш и по българсики изобретателен и "находчив"
Радвайте се, че в условията за ползване не са вмъкнали "Публикуващият статията дължи на фирма *********** (собственикът на директорията) месечен наем в размер на ... лв. Наемът следва да се плати в срок до 15 дена след края на месеца, за който се отнася. В случай на неплащане се начислява лихва в размер на .....".
Като се сключва договор трябва да се чете.
Тези договори и общи условия са общо взето казано "алабала". Ако някой тръгне да съди някой по някоя точка в общите условия - резултата ще е нулев (освен ако не нарушава закон на държавата), даже може и по зле - ще трябва да заплати разходите по делото. Съвсем наскоро фейсбук се опита да осъди фирма в Сащ, която им нарушавала "общите условия" - резултата беше, че не успяха.
По принцип никой не чете общи условия, така че подигравателни изрази от рода "По български не си чел условията!" са доста неуместни, прилича ми на "на всяка манджа меродия". Имено заради това ФБ не печели делото. Ако юзера "ivo.apostolov" чете примерно и внимателно общите условия на всеки сайт, който посещава моля да ме извини - все пак всяко правило си има изключения.
Тези договори и общи условия са общо взето казано "алабала". Ако някой тръгне да съди някой по някоя точка в общите условия - резултата ще е нулев (освен ако не нарушава закон на държавата), даже може и по зле - ще трябва да заплати разходите по делото. Съвсем наскоро фейсбук се опита да осъди фирма в Сащ, която им нарушавала "общите условия" - резултата беше, че не успяха.
По принцип никой не чете общи условия, така че подигравателни изрази от рода "По български не си чел условията!" са доста неуместни, прилича ми на "на всяка манджа меродия". Имено заради това ФБ не печели делото. Ако юзера "ivo.apostolov" чете примерно и внимателно общите условия на всеки сайт, който посещава моля да ме извини - все пак всяко правило си има изключения.
..вече спрях плъгина, който добавя линковете, съответно тях също вече ги няма.
Приятелю, ти къде живееш? Ако всичко беше така както го описваш, нямаше да има толкова много хора осъдени да плащат неустойки и простотии, а всеки щеше да се оплаква.. "ама аз като се подписвах за кредита, не четох договора."