Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
За да си добър оптимизатор няма нужда да разбираш от онлайн маркетинг и/или връзки с медиите, а за джаваскрип (врагът на оптимизатора) да не говорим.Required Qualifications, Skills and Attributes:
• 1-3 years experience in online marketing and/or online media relations
• JavaScript knowledge required
И кое му е общото със СЕО? Чувствам, че ще навлезем в една дискусия за какви са задълженията на СЕО спецовете. Еми, СЕМ не е от тях.Атанас Янев каза:Маркетинга не пречи - дори напротив. Linkbite как се прави според тебе? 😉
Та това си е маркетинг 🙂
В теб говори програмиста, а не СЕО-то. Дай пример, в който JS, ако щеш и AJAX, помага на СЕО и ще призная, че съм сбъркал.Атанас Янев каза:А за JS - враг?! WTF 🙂
Атанас Янев каза:Маркетинга не пречи - дори напротив. Linkbite как се прави според тебе? 😉
Та това си е маркетинг 🙂
If you are interested please send your documents – CV in English, photograph and the expected compensation to hr@devstart.com with subject SEO+name
Прав си, но аз по-принцип съм си подозрителен към изискванията в обявите за работа. Нали знаеш - да си на 25 години, с 3 висши, 5 езика и 10 години опит. :buttrock:Атанас Янев каза:Е, те хората не са писали 'експерт' или нещо такова 😉
По този повод брат ми каза: "Не ми се вижда сериозна компанията, която изисква фотография." Може пък да съм най-грозния СЕО на света, но най-способния и какво, няма да ме вземат щото съм грозен ли? (Добре, че съм умен и красив :icon16:, защото не знам как щях да си намеря работа.)vlnt каза:If you are interested please send your documents – CV in English, photograph and the expected compensation to hr@devstart.com with subject SEO+name
Звучи ми като "Готови сме да наемем, този който взима най-малко". Несериозно.
Пазарът се раздвижва. Само така.vlnt каза:P.S. Ето още една.
2-4 years experience in search engine optimization
2-4 years of experience in building effective websites
JavaScript knowledge requireds
аз ли трябва да им пиша текстовете?Creative writing
and the expected compensation
MacTeP каза:Как какъв.... каквито са повечето seo-та в България... дето незнаят елементарни неща.
MacTeP каза:"добрия seo специалист работи за себе си"
Това че имаш трафик, не значи, че си го монетаризирал по-най-добрия начин. Или пък изобщо си го монетаризирал. Имам няколко сайта със супер таргетиран трафик, но не мога да се похваля със задоволителни резултати (говоря за БГ сайтове). На чуждите слагам адсенс и в някаква степен съм доволен, но за БГ сайтове ЦТР на адсенс е нисък (както и на други афилиейт програми), а също и приходите. Така че, СЕО си е СЕО, СЕМ си е СЕМ.MacTeP каза:някой тук каза: "добрия seo специалист работи за себе си" точка
На мен ли го казваш? Опитай да продадеш интернет реклама на прозводител/вносител на храни. Не става.biks каза:Темата е много щекотлива с обръщането на трафика в пари