Домейни за продан

ivo.apostolov

Неразбиращ
Поради натовареност откъм професионални ангажименти, смятам да олекотя портфолиото от домейни и обявявам на тезгяха няколко домейна.

Информация за PR можете да намерите сами. Нито един от тях не е действащ (реално) сайт.
Продават се чрез търг с тайно наддаване (Оферти на ЛС). Условия на търга:
- Минимална цена 40 лева за всеки от домейните. Тоест предлаганата от Вас цена е трябва да бъде минимум 40 лева. За по-малко не се хабете.
- Търгът приключва на 7 октомври 24:00.
- Запазвам правото да откажа сделка, макар идеята ми НЕ Е ДА ПРОУЧВАМ ПАЗАРА, а да продавам.
- 40 лева е минималната нетна цена, ако има такси за прехвърляне са за сметка на купувача.

Домейни:
www.unwe.net (има един поддомейн с PR3 и един с PR4) - host.bg
www.kandidatstudent.info - godaddy
www.razkazi.info - godaddy
www.pharma-bg.info - godaddy
www.mladost.info - godaddy
www.yantra.biz - hostbulgaria.com
www.izbori09.eu - hostbulgaria.com (офертата включва и безплатна реклама в друг сайт от датата на продажбата до 31.12.2009)
www.joomla-translations.org - tophost.bg

Домейните в tophost.bg, hostbulgaria.com могат да бъдат прехвърлени чрез даване на паролата за тях.
Домейните в godaddy могат да бъдат прехвърлени без такси ако имате акаунт при тях.
Домейнът при хост.бг трябва да бъде трансфериран и е възможно да има такси.
Мисля, че съм достатъчно изчерпателен, така че моля без излишни коментари.

• Like
Реакции: lord
Re: Домейни за продан

Мерси за пожеланието.

Поради нови открития от моя страна, обявявам блиц цена на домейна unwe.net от 150 лева. Тоест първият, който я предложи печели. Цената не включва разходите за прехвърляне (ако има такива към хост.бг). Те са отделно.

Причината е следната:
- Той самият има PR2
- Има поддомейни с PR3, PR4 и PR6

Edit: Има и още поддомейни:
- един с PR1
- още един с PR4

Последно редактирано:
Re: Домейни за продан

и доста PR5 и 4 страници към PR6 под-домейна който в момента е forward-нат на друго място ...

Forward е от скоро, при продажба можете да го промените. Форуърда не е с 301, а през html.

Back
Горе