Домейни от търг на Godaddy

Re: Домейни от търг на Godaddy

Здравейте, някой има ли представа, колко време след края на търга или след покупката ако е без търг се появяват домейните в акаунта? Ставва въпрос за търгове/покупки от Godaddy.com

за търгове не знам
при покупка веднага се появява
допълнително трябва да се активира всеки домейн на хостинга ако има такъв

що бе братчет?
написал е "търгове/покупки"
казвам за второто
отде да знам че не си е купил нов домейн?
ГоДедди има domain manager и отделно domain management на хостинга
изобщо труден интерфейс

Днес ми дойде домейна точно на време, както бе отбелязано още при плащането, може би като за първи път няма забавяне.
Иначе съм доста доволен като имена/цени, единствено това което не ми допада е че може да се подновява единствено и само през дедито, но какво да се прави, те от това печелят в крайна сметка.

Иначе съм доста доволен като имена/цени, единствено това което не ми допада е че може да се подновява единствено и само през дедито, но какво да се прави, те от това печелят в крайна сметка.
А, ти през кой искаш да подновяваш, след като те са регистратора?

Исках да кажа че онзи ден ми обадиха цена от $14!, добре че имаше под ръка едно кодче, та да стане цената малко по-човешка, макар че м/у $7.90 и $10+ има не малка разлика. Като сме се захванали на хорото ще го играем. И друго което не ме кефи е космическата цена за Private Whois, при условие че на мен ми е безплатна.
А за цена от $10-$15 за 4 и 5-буквени може да преглътнем и тези недостатъци.

Последно редактирано:

Купих още няколко домейна на търг, нещата "се нормализираха", явно си има технологично време, както каза клокси. Но в рамките на седмица е нормално да се появат в акаунта. Просто има малко забавяне, може би заради прехвърлянето от един собственик на друг.... и комисионната от продавача към татенцето. Но след това се появява в акаунта, все едно е купен от Godaddy. Вече съм специалист 🙂

Забавянето е заради периода, в който стария собственик може да си поднови домейна.

Купи 100-тина домейна и тогава ще станеш спец 😉.

Искам да продам един домейн, който върви заедно със сайт. Оказа се обаче, че не мога да избера Receiving Payments, тоест начина по който да получа евентуално сумата от продажбата. От настройките на акаунта погледнах, но за всяко от направените плащане през PlayPal ми изписва различен код. За последната транзакция дадох едит, сложих име но пак не ми се появява в листата от падащото меню, за което споменах по-горе. Дали да не си въведа данните на Визата, защото в момента не се сещам за друг вариант.

Ако някой от вас е имал подобен проблем ще се радвам да сподели как го е разрешил.

Мерси предварително.

Back
Горе