Домейн в Godaddy

wood

Senior Member
Имах един info домейн при татенцата, преди месец домейна е изтекъл и аз съм забравил да го подновя. Сега гледам че и в акуанта ми няма домейна и няма опция за подновяване. Какви са процедурите оттук натам, като време ме интересуват... ако искам да взема отново домейна.

Re: Домейн в Godaddy

Имах един info домейн при татенцата, преди месец домейна е изтекъл и аз съм забравил да го подновя. Сега гледам че и в акуанта ми няма домейна и няма опция за подновяване. Какви са процедурите оттук натам, като време ме интересуват... ако искам да взема отново домейна.

Ето тази информация тук, може да ти е полезна. Жалко, но опциите ти не са много привлекателни. Домейн, който е в Redemption period излиза от 100$ до 120$, зависи от самия регистър.

Значи все още можеш да го подновиш. Защо не го виждаш е загадка.

Ами загадка...но немога да го подновя. В админ панела ми го няма домейна.
Май ще се ориентирам към друг домейн...жалко за моята глупост.

Опитай се да го поръчаш отново. Сигурно ще ти изпише че е зает и ще предложи backorder за $20, но щом е при тях имаш голям шанс да го купиш отново.

Опитай се да го поръчаш отново. Сигурно ще ти изпише че е зает и ще предложи backorder за $20, но щом е при тях имаш голям шанс да го купиш отново.
Когато домейн е на аукцион, няма бекордер.

Когато домейн е на аукцион, няма бекордер.

четох по диагонал, за 12 от аукциона си е ок

Вариант, ако не е интересен, чакаш да мине от expired към closeouts и там можеш да го купиш и за долар. Но трябва да платиш 5$ годишна такса за аукциона (това при всички случаи, ако ще участваш на аукцион), цената на за домейна, която си биндал на аукциона и годишната такса за подновяване.

Имай предвид, че при expired само бидваш и чакаш да спечелиш, докато при closeouts директно купуваш.

Back
Горе