Евтин рент а кар от БГ за ЕС

bgkulinar

Меринджей
Някой да е ползвал евтин рентакар от България за чужбина (ЕС)? Под евтин имам предвид наем до 15 евро на ден и депозит не повече от 150 евро.

Re: Евтин рент а кар от БГ за ЕС

Чувал съм че ако излизаш извън граница депозита е по-висок от стандартния. Иначе можеш да питаш по автокъщите там май рент а кара е малко под масата но знам че дават от колите си и под наем

Ако наемеш от някой офис в България на Hertz излиза евтино за чужбина (по-точно Германия). Резервирахме кола 2 седмици преди пътуването, беше Ford Mondeo чисто нов и излизаше около 100 евро на ден (със всякакви пътни такси). 🙂

не вярвам да има толкова евтин (впрочем ако са някакви трошки сигурно има)
иначе 200 евро и 30 на ден наем според мен бива - rent a car veger

Някой да е ползвал евтин рентакар от България за чужбина (ЕС)? Под евтин имам предвид наем до 15 евро на ден и депозит не повече от 150 евро.

с някой ...SMART ако ти се пътува в чужбина....иначе Hertz дават Opel Corsa за 20 евро на ден/за чужбина

не вярвам да има толкова евтин (впрочем ако са някакви трошки сигурно има)
иначе 200 евро и 30 на ден наем според мен бива - rent a car veger

Всички, които дават добри оферти (ниски цени) после включват много такси.. Пътни такси, зимни гуми (ако е сезонът) и куп други такси..

Всякакви неща ще измислят.. Така взимаш от скапана фирма (трябва търсене по няколко часа на колите на паркинг), колата може да е лоша, а разликата между тази и известна и доказана фирма е 10-20 евро.

Мерси на всички за мненията. По съвет от родата наех кола от Колонел - Рено Лагуна за 11 дни 165 евро (по 15 на ден) 240 лева депозит и 40 кинта за зелена карта + пълномощно. Колата показа много добър разход (около 7 смесено). Е, вярно на 247 хиляди км е, няма мощност, дрънчи, но важното е че ме закара и върна. Иначе си има климатроник, ЦД + радио и вози 🙂.

Back
Горе