Един линк или 100 туита

Един линк или 100 туита

• Общо гласове
    19
  • Poll closed .

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
Интересен въпрос от публиката на Searchlove London

Какво предпочитате : Един линк или 100 туита ?

Re: Един линк или 100 туита

Гласувах за туитове, но съм на кръстопът дефакто - и туитовете може да са с линкове, но пък при тях е по-кампанийно, а линка си остава (зависи къде е и какъв е де )

За: Един линк или 100 туита

То и за туитовете зависи, кой ги е пуснал 🙂

А за SearchLove London мисля, че Лили Грозева и Стан са там. Надявам се да има интересни ключки като се повърнат 🙂

По-относителен въпрос не можаха ли да зададат?

Все едно да питат кола или мотор предпочитам, без уточнение дали колата е Жигула или Aston Martin и дали мотора е Ява или Moto Guzzi. 🙂

Та... без други уточнения, приемам че става въпрос за качествени източници, ще избера количеството, т.е. твитовете.

Еми зависи, но някак 100 тиута ми звучи като по-голям успех. Все пак 100 човека са туитнали. А един линк само един човек е харесал материала 😉.

Освен това, ако линка не е от блог с голям трафик или супер авторитетен, туитовете биха довели повече трафик, който евентуално може да генерира още по-голям интерес (в частност и поне един линк). Пък и 100 социални сигнала са си 100 социални сигнала, имайки предвид, че важността на този фактор се увеличава постоянно.

Последно редактирано:

Правя в момента един експеримент в тази насока. Както се казва "Stay tuned" и ще видите скоро доста интересни резултати, според мен 🙂

Аз лично бих предпочел един качествен линк, преди 100 туита 🙂

Абе с тия социални сигнали е неясно за момента какво се случва.
Аз чета на много места, че помагали, ама никой не казва колко точно и кога.
Само едно изолирано проучваня бях видял за Г+ група с над 100 почитатели и от изследването стана ясно, че уж помогнало малко.

100 сини пичета! Много ясно! Ама от реални хора де 🙂 Тоя 1 линк за какъв ми е - аз искам хората да чуят за нещото, което маркетирам, да го споделят, защото им харесва. А пък и все един от тея 100 човека ще ми донесе единия линк.

п.с: Говоря за това как стоят нещата ИЗВЪН България - в страните, където има медийна култура.

Ето ви сайт BG. UFOport .COM на, които ако поставите един линк ще получите сериозен събмит в социалните мрежи и главно twitter и facebook и други англиски и много руски. Това е абсолютно безплатно. Условието е да не злоупотребявате ! Резултатите са много добри!

Последно редактирано от модератор:

това с Гугъл Транслейт от руски ли е превеждано?! 😀

Добре дошли на BG.UFOport.COM СОЦИАЛНА МРЕЖА!

Това е социална мрежа за бързо споделяне на различен вид информация. Тук вие ще можете да споделите, с много хора, които познавате и такива, които не познавате, различени, линкове на интересни сайтове, снимки и видео материали. Надява ме се да бъдете толерантни и да споделете само качествена, и обществено полезна информация! ВНИМАНИЕ!!! АКО СПОДЕЛЯТЕ ЛИНК, БЕЗ ОПИСАНИЕ ВАШИЯТ ПРОФИЛ ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТ !

Иначе има много сайтове изградени върху тази платформа

Sharetronix

тя е българска даже

sharetronix.com/about-us

sharetronix.com/about-us/vassil-mladjov

Последно редактирано:
За: Re: Един линк или 100 туита

това с Гугъл Транслейт от руски ли е превеждано?! 😀

Добре дошли на BG.UFOport.COM СОЦИАЛНА МРЕЖА!

Това е социална мрежа за бързо споделяне на различен вид информация. Тук вие ще можете да споделите, с много хора, които познавате и такива, които не познавате, различени, линкове на интересни сайтове, снимки и видео материали. Надява ме се да бъдете толерантни и да споделете само качествена, и обществено полезна информация! ВНИМАНИЕ!!! АКО СПОДЕЛЯТЕ ЛИНК, БЕЗ ОПИСАНИЕ ВАШИЯТ ПРОФИЛ ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТ !

Иначе има много сайтове изградени върху тази платформа

Sharetronix

тя е българска даже

sharetronix.com/about-us

sharetronix.com/about-us/vassil-mladjov
Претеснявате, че сайта използва готов CMS ли? Не виждам къде е проблема?

Re: За: Re: Един линк или 100 туита

Re: За: Re: Един линк или 100 туита

не, просто казвам

даже е хубаво това

(само текста малко да се оправи)

Последно редактирано:

Един линк от гоогле.цом и не ми требат и илядо твита.

Вместо гоогле.цом - гласувам за линк от тематичен сайт, в уникален текст с повече от 1200 думи, вместо илядо туита.

Back
Горе