Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
това прави 28 + секретарки (мин 2 щом е мн.ч) = 30 + асистенти (мин 2)=32 + юристи (мин 2 )= 34 .20 програмиста, 6 дизайнера, 2 връзки с обществеността, копирайтъри и много тестери, както и обичайния офис персонал (секретарки, асистенти, юристи)
Няма такова нещо като SEO специалист, вземете си го набийте в тъпите кратуни. По подразбиране хората които правят сайт, трябва така да го направят, че ботовете на търсачките да го разбират. Ако е направен скапано не само SEO-то ще куца, ами целият сайт. До кога ще взимате пари за нещо което е безплатно. Как не ви е срам да лъжете така хората не знам...
От твоите уста в божиите уши! Петнадесетина хилядарки на месец няма да ми се отразят никак зле.Имам много просто сметка - колкото уникални имаш на ден поне толкова долара правиш на месец.
НЕ мога да крия, че благодарение на теб успях да си утроя монетаризацията, макар че понякога си голям дразнител 😛 и душовадец (с най-мили чувства го казвам)!ПП bgkulinar, ща ти плащам ПР-ски 🙂
Пропускаш няколко важни момента. Единия е ЦТР- нали не си мислиш, че всеки от тези 1м ще кликне? Пък и не е казано, че ползва адсенс. Може ( а и най-вероятно) ползват директни договори с рекламодателите. Ако е адсенс има и фактора смартпрайс. Друг важен фактор- $20к печалба, не оборот.Ъъъъм май долових грешно впечатление за мен -
НЕ Е МОЙ БЛОГА ! 🙂
Относно линк байта... не разбирам от него, но ако пича с блога (наричан по долу като "ПИЧА") е чел 5-6 световни списания ... там всяко интервю е написано така... С какво дошъл скъпара, какво пушел какво пиел ...
Относно истинността....
Слабичко. Не ми се вярва да имаш над милион уникални и да вадиш по 20к....
Един прост пример...: Аз имам сайт за изкуство на български език, в който не е вложено нищо освен хостинга (като пари), домейна и много много много човешки труд (за някой може да е малко - за мен като сам човек който го прави беше Много човешки труд). За 4 месеца този сайт има до момента -СРЕДНО- 100-200 посещения. Нека са 150 (уникалните). За 4 месеца той е извадил 20$ от най-зле оптимизираният АдСенс на тази планета /при това подчертавам отново, че е с БГ контент и сумите на клик са просто смешни/ Средно, по мойте сметки, това прави 5$ месечно. 16 цента дневно (прблизително. 16.6 в период.). Около цент на юзър. един милион цента дневно (а той има НАД милион юзъра уникални) са 10 000$. С моята оптимизация и БГ контент. Тридесет дена, по 10к$ дневно са 300 000$. Искате да ми кажете, че аз ще вадя 15 пъти повече от него, ако имам неговата посещаемост ?
"За СЕО-то и СЕО-тата" (страхотна статия!!! който не я прочел може да го направи тук!)
Как може човек, който казва, че е успял и че има над 1 млн уникални, и в същият момент да казва, че няма такова животно ? Интересно ми е ... 1 милион директ хитове ли прави ?!
Ти си единственият човек в бранша който познавам и има вкус. Повечето шефове и мениджъри в тази ниша не знаят нито как да се обличат, нито как да говорят или да се забавляват. Говоря за тези по върха, а не за програмистите и дизайнерите.
Все още липсва фигура като Стив Джобс и презентациите му в холивудски стил. Къде се крие причината за това?
Но за мен е недопустимо висши мениджъри да се обличат като изпаднали, поне в работна обстановка. Както знем парите не винаги са равни на стил.
Ъъъъм май долових грешно впечатление за мен -
НЕ Е МОЙ БЛОГА ! 🙂