Етаргет кога плащат?

uni-web

Banned
Имам едни парички за вземане от тях, които ми трябват така или иначе в акаунта ми пише приготвено за плащане.

Някой ако е вземал кинти от там бих се радвал да сподели горе доло до кога изплащат сумата?

Благодаря предварително.

Re: Етаргет кога плащат?

ако си направил сумата сега значи другия месец

Мерси, а да знаеш как мога да се свържа със тях тъй като никой не отговаря нито на телефона нито на горещата им линия?

Мерси, а да знаеш как мога да се свържа със тях тъй като никой не отговаря нито на телефона нито на горещата им линия?
Мениджърът за България е, ако не греша словенец, (но говори български) и май си живее там. Остави им писмено съобщение на горещата линия и той най-вероятно ще ти звънне на твоя телефон, който си дал. Така 2-3 пъти съм влизал във връзка с него, при това разговорът е за негова сметка. 😉

Мениджърът за България е, ако не греша словенец, (но говори български) и май си живее там. Остави им писмено съобщение на горещата линия и той най-вероятно ще ти звънне на твоя телефон, който си дал. Така 2-3 пъти съм влизал във връзка с него, при това разговорът е за негова сметка. 😉

Унгарец е мисля 🙂
За другото си прав.

малко са бавни с комуникацията дори понякога не отговарят, но при мен ми плащат автоматично след кото събера над 50лева и месеца разбира се е приключил.

Последно редактирано:

малко са бавни с комуникацията дори понякога не отговарят, но при мен ми плащат автоматично след кото събера над 50лева и месеца разбира се е приключил.

При мен месеца е приключен пише приготвено за плащане.

някъде около 10 плащат
иначе тел. в сайта и не е валиден
то и аз им писах 10 ина пъти преди да получа отговор

За да не се чудиш кога ще платят, най-добре им звънни да ги питаш etarget.bg/hotline-svurjete-se-s-nas

Плащат на следващия месец, след като си достигнал минималния лимит. Аз няколко пъти се опитвах да се свържа с тях, без никакъв успех.

Плащат на следващия месец, след като си достигнал минималния лимит. Аз няколко пъти се опитвах да се свържа с тях, без никакъв успех.

Не зстава въпрос за лимита или нещо става въпрос за доста повече от него.

Новият ни телефон е:02/ 491 71 66
a 🙂
на hotline не чакайте отговор,
Другото което е че са компания от Гилбрартар ако е нещо за фактурите

Не зстава въпрос за лимита или нещо става въпрос за доста повече от него.

Не говоря за лимита, говоря че щом този месец си го минал, чакаш чак края на другия за парите, например септември лимита си го минал, чакаш края на октомври, началото на ноември.

Не говоря за лимита, говоря че щом този месец си го минал, чакаш чак края на другия за парите, например септември лимита си го минал, чакаш края на октомври, началото на ноември.

Сигурен ли си в това което казваш?

В. случай че страните по договора не се споразумеят писмено (включително и чрез електронната поща) или по друг начин, ЕТАРГЕТ МЕДИЯ ще заплаща възнаграждението в срок до 30 (тридесет дни) от деня на приключване на всеки календарен месец .....

Както и да е де опитах се да се свържа по всички възможни начини с тях но така и не успях.

Back
Горе