Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
ако си направил сумата сега значи другия месец
Мениджърът за България е, ако не греша словенец, (но говори български) и май си живее там. Остави им писмено съобщение на горещата линия и той най-вероятно ще ти звънне на твоя телефон, който си дал. Така 2-3 пъти съм влизал във връзка с него, при това разговорът е за негова сметка. 😉Мерси, а да знаеш как мога да се свържа със тях тъй като никой не отговаря нито на телефона нито на горещата им линия?
Мениджърът за България е, ако не греша словенец, (но говори български) и май си живее там. Остави им писмено съобщение на горещата линия и той най-вероятно ще ти звънне на твоя телефон, който си дал. Така 2-3 пъти съм влизал във връзка с него, при това разговорът е за негова сметка. 😉
малко са бавни с комуникацията дори понякога не отговарят, но при мен ми плащат автоматично след кото събера над 50лева и месеца разбира се е приключил.
Плащат на следващия месец, след като си достигнал минималния лимит. Аз няколко пъти се опитвах да се свържа с тях, без никакъв успех.
Не зстава въпрос за лимита или нещо става въпрос за доста повече от него.
Не говоря за лимита, говоря че щом този месец си го минал, чакаш чак края на другия за парите, например септември лимита си го минал, чакаш края на октомври, началото на ноември.