SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Ето може да серете тук

alabam4eto

New member
Ако толкова искате някоя тема в която да се карате и да спорите ето ви една. Може да си обсъдите политиката на БСП ама и на ДПС ако щете и на ГЕРБ може да си обсъдите кой му бил легален Windowsa на кой му меришели краката абе каквото си искате може да си изсерете тука.

Мерси, че ми усрахте моята тема в която исках просто да ви попитам за мнение и съвети за бъдещо развитие на сайта ми.

ИЗВОД ОТ ПУСНАТА МИ ТЕМА: Не получих никакъв съвет изгубих много време, което можех да си отделя на сайта или на мен. Изгубих много нерви….

Но разбрах едно тема във форума не бива да се пуска, защото освен злободневни коментари и натяквания нищо друго.
АЗ продължавам по старо му само да чета и наблюдавам без да пиша или искам съвети.

А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕРЕТЕ!
 
Re: Ето може да серете тук

Разликата между форумите:

В английския влизаш, питаш и ти отговарят.
В руския влизаш, питаш, отговарят ти и те питат нещо.
В българския влизаш, питаш и в 20 страници ти обясняват колко си тъп, че си питал.
 
Re: Ето може да серете тук

За какво мнение питаш бе пич? Цялата визия на сайта е платена, а ти не си си платил (една промяна няма в шаблона - ПЛАТЕН) и после искаш мнение. То е все едно аз да искам мнение как изглежда папката My Documents на моя уиндоус, ако хипотетично е нелегален (не е)... и после защо се осирала темата.

Човек се осира, нарушава Х на брой закони и после пита за мнение. И когато 2-3 човека му кажат, че е нарушил Х на брой закони, той възроптава, че са му осрали темата.

ЕВАЛА ЗА ПОЗИЦИЯТА - Не щем ние такива пишман бизнесмени (поне аз). Щото утре ще започнеш и да продаваш сайтове с краден софтуер...

P.S. И ако ползването на нелегален софтуер се толерира някъде, то моето място определено не е там (да се разбира тук). Днес са окрали MS, утре JA, вдругиден този младеж ще открадне от ВАС и ВАШИЯТ ТРУД.

P.S.2. - И ми е чудна реакцията на някой хора тук. Когато journey.bg крадат от Калин, те трябва да бъдат разпнати, но когато алабамчето краде от Joomlart, тогава всичко е наред. Егати логиката...
 
Последно редактирано:
Re: Ето може да серете тук

alabam4eto, погледнах ти темата за която говориш. Чета и творбата ти от вчера.

Извод : Излизаш извън добрия тон.

Допълнение - не е това начина.
 
Последно редактирано:
Re: Ето може да серете тук

Извинявам се наистина на всички, които ще се почувстват засегнати… но е жалко и гадно, когато някой погледни нещо и каже ама темплейта ти това онова. Аз знам, че шаблона е добре… но той сам по себе си не дава живот на един сайт, но малкия и дребнав човек ще види само това без да се зачете да разгледа. Защото само външния вид не прави сайта поне аз така смятам. Подредба… съдържание и оптимизация

Хвърлих усили и реших да се похваля – но явно това е като да работиш над чужда земя тогава никой няма да види растенията за които си се грижил никой няма да ти позволи да се насладиш на узрелите плодове от труд. Всички ще кажат да ама на чужда земя. А самата земя без да се обработва растенията без да се поливат и без грижа тази земя няма да е плодородна…. Така е и с темплейта .

На дали само аз съм с “чужд теплейт” на дали само аз свалям MP3 и на дали само аз използвам zamunda и arena. Не е нужно изобщо да се коментира и още повече да се говори ама БСП ама ДПС… не е място в темата препоръка купи си темплейта ОК…
смени цветовете ОК. По-добре не го развивай повече ОК. Но съвети не убиди или лични нападки… сдобил съм се с техен шаблон чрез човек от форум и в интерес на истината първоначално дори не знаех, че е платен сега знам. Може да го платя, а може и направо да зарежа проектчето, защото го започнах с такъв ентусиазъм… преди да пиша във този форум… Жалко за хвърлените усилия…

Извинявам се на хората, които ще се почувстват лично засегнати от всичко...
 
Последно редактирано:
Re: Ето може да серете тук

@alabam4eto, ти имаш ли нещо против да си направя два-три сайта и да взимам от твоя съдържание?
 
Re: Ето може да серете тук

Абе за едно нещо е прав всичко живо нарушава авторските права без значение на какво.100% съм сигурен, че няма човек във форума който да не ги нарушава, няма човек който да не сваля музика, филми и игри от торентите и другите подобни сайтове.Колко от вас си купиха DVD-тата на филмите в топа на замунда? Колко от вас са си купували на скоро игра на оригинален диск? Колко от вас не са ползвали кракнат софтуер? На колко от вас над 99,0% от музиката на компа не е сваляна безплатно от нета.Я кажете кога си купихте албума на някой?После не претендирайте, че сте против нарушаването на авторските права след като самите вие ги нарушавате.
 
Re: Ето може да серете тук

Значи съм за затвора щом говоря истината така ли? :D
Теглим безплатно музика от някъде или каквото и да е без да платим за авторските права, обаче на нас някой като ни закачи правата отваряме ей такава :eek: уста.И спокойно вие с многото постове във форума дето сте къде къде над мен заради цифрата под името ви от където съм се пръкнал там и ще си отида има къде къде по качествени форуми където не е пълно с хора които само гледат с кого да се заядат.От тук човек нищо не може да научи, която и тема да отворя все някой се драчи с някой.Каква е файдата да стоя тук?
 

Горе