SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Забрана за Gmail в Германия

Re: Забрана за Gmail в Германия

georgimateev каза:
Не е чак такава преебавка - преди 2 седмици в Германия прокараха закон за забрана на анонимните имейли.

това каво ще рече че като ида в германия и няма да мога да ползвам интернет да си проверя пощата защото е анонимна ? а и до колкто на мен ми е известно нищо в интернет не е анонимно .. има толкова много регистри и какви ли не логове че свят може да ти се завие ..
че ми стана любопитно .. какво предвижда точно тоя закон за какво става дума точно .. накратко все пак :)
 
Re: Забрана за Gmail в Германия

И на мен ми е доста интересно за какво точно става дума.
Мога ли да помоля georgimateev ако има малко свободно време да поразкаже.
За жалост немския ми се изчерпва до думата ратхаус, иначе щях да поровя.
 
Re: Забрана за Gmail в Германия

Не, тука законодателството е на доста високо ниво и не е като в БГ - днес си легитимен, утре си престъпник :) Просто от тук нататък, за да си регистрираш имейл, трябва да дадеш задължително точен адрес, трите имена и телефон за връзка. Ако нещо се случи и не те открият на посочените данни, ще ти лепнат още едно нарушение. Но това е само за немските компании, те трябва да го изискват. Нищо не ти пречи да се регнеш в yahoo.com.
 
Re: Забрана за Gmail в Германия

Не виждам тогава какъв ще е проблемът за гмейл? Немските служби няма как да разберат кой потребител на Гмайл има регистрация и кой няма.

Колкото до домейна гмаил.де ще се изръсят с някой друг милион, няма как.
 
Re: Забрана за Gmail в Германия

това са малоумни неща :) убиват немските сайтове само , както беше и със бет енд уин
бяха пуснали акции на бетендуин betandwin и тогава някой умник казал : "Ми то сайта е незаконен в Германия е забранен хазарта " и бетендуин изядоха дървото със милиони евро глоби и си разкараха сървърите от Германия .Както порно сайтовете и торентите от бг
 

Горе