wood Senior Member 13 Февруари 2012 #1 Тук преди имаше тема как да забраня Афф линк...но немога да я открия. Как да забраня Афф, Гугъл да не ги отчита. На един сайт имам 12 Афф линка и ме е страх от наказание на Гугъл.
Тук преди имаше тема как да забраня Афф линк...но немога да я открия. Как да забраня Афф, Гугъл да не ги отчита. На един сайт имам 12 Афф линка и ме е страх от наказание на Гугъл.
traki Оптимист ReMember 13 Февруари 2012 #2 За: Забрана на Aff линк За: Забрана на Aff линк nofollow!?
F flasher New member 13 Февруари 2012 #3 За: Забрана на Aff линк За: Забрана на Aff линк аз комбинирам nofollow + редирект + robots.txt забрана за редиректа от повече глава не боли
За: Забрана на Aff линк За: Забрана на Aff линк аз комбинирам nofollow + редирект + robots.txt забрана за редиректа от повече глава не боли
scoobydoo Know you can! 13 Февруари 2012 #4 За: Забрана на Aff линк За: Забрана на Aff линк Един нофолоу би трябвало да е достатъчен принципно 🙂. Иначе може и с iframe на файл, който е блокиран с robots.txt.
За: Забрана на Aff линк За: Забрана на Aff линк Един нофолоу би трябвало да е достатъчен принципно 🙂. Иначе може и с iframe на файл, който е блокиран с robots.txt.
wood Senior Member 13 Февруари 2012 #6 За: Забрана на Aff линк За: Забрана на Aff линк Благодаря, има ли тул с който мога да проверя кой линкове от сайта ми са блокирани. Дали Гугъл ги чете или не.
За: Забрана на Aff линк За: Забрана на Aff линк Благодаря, има ли тул с който мога да проверя кой линкове от сайта ми са блокирани. Дали Гугъл ги чете или не.