Задай въпрос на Гугъл !

За: Задай въпрос на Гугъл !

Мисля, че Матьо и Мария не могат да отговорят на тези въпроси - те са само говорители на Гугъл. Алгоритмите на Гугъл са много сложни и ги познават само инжинерите, които работят по тях, но те не са публични личности и нямат право да говорят.

На тези въпроси могат да отговорят само колеги оптимизатори, които имат наблюдения и изследвания по съответния въпрос.

И защо беше тази инициатива тогава?
Или само за шум и до там?
Крайно несериозно е, ако е така.
Все пак тези въпроси са се появили благодарение на предоставената възможност да бъдат зададени, а не са се пръкнали от нищото.

И защо беше тази инициатива тогава?
Или само за шум и до там?
Крайно несериозно е, ако е така.
Все пак тези въпроси са се появили благодарение на предоставената възможност да бъдат зададени, а не са се пръкнали от нищото.

Според мен, самото правилно формулиране на въпроса вече означава свършване на половината от работата, т.е. за да зададе човек ясен и точен въпрос, значи е стигнал доста далеч. Така че не е излишна инициативата.

Иначе, аз съм на 100% убеден, че колеги от форума могат да дадат много по-достоверни отговори от представителите на Гугъл.

Re: Задай въпрос на Гугъл !

Всъщност Мария отговори в лекцията си на голяма част от въпросите и имам странното чувство, че хората, които пишат в тази тема през последните 2-3 дни не са били в залата 🙂

Back
Горе