Западна България

Re: Западна България

хаха, верно, дало е резултат

Като тук има сериозен принос @3dweb, разбира се и аз помогнах. 🙂
Проблема е, че колкото повече се прави едно нещо, толкова се губи интереса към него и се "изтърква".
Но все пак си получиха отговора на тяхната гавра с България.

Сайтът им обаче е направен на правилния CMS 😉.

Последно редактирано:

Масова "обида","имидж атака" се организира най-лесно, като се възмущаваш че някой продава фалшименто, защото като пострадаш несправедливо, всички ти съчувстват. Като разбира се и като фалшиментото е огранизирано и двете събития привидно нямат нищо общо.

Като тук има сериозен принос @3dweb, разбира се и аз помогнах. 🙂
Проблема е, че колкото повече се прави едно нещо, толкова се губи интереса към него и се "изтърква".
Но все пак си получиха отговора на тяхната гавра с България.

Какъв ти принос, и аз бях забравил вече🙂 Не че не се радвам, но някои други колеги и Иво Апостолов например хвърлиха доста повече ресурси, sitewide линкчета видях на разни места така че тяхна е главната заслуга.

Евала момчета!

Супер и аз бях забравил. В няколко блога бях писал за това и в един Македонски форум ме оплюха че това никога няма да се случи. Само да намеря форума да им прасна едно линкче да ги оставим замислени.

Последно редактирано:

Добре би било да се провери и дали при отваряне на линка от Македония резултата е същия 🙂

🙂 Това го проверих преди да напиша поста. Имах предвид при търсене от македонски IP адрес, знаеш ли някое макодонско прокси за тест?

След това вече може спокойно да се пусне някой прес релийз или краткотрайна кампания в адсенс видима само за макетата и хоппа, цял свят разбрал, да им е честито 😀

С &gl=mk трябваше да пробвате по принцип, но резултата е същия 😉
На някой да му е залежал някой адуордс промо-код да пусне рекламки?

Внимание. Долу следва текста, който евентуално ще ви предизвика да сложете червена точка.
------------------------------------------------

А какво искате да постигнете с това? Какво показвате? замислете се за малко... Елита на Българското СЕО се занимава с това да класира македонски сайт по в SERPa ... Евала. Браво. Респект.

Сигурен съм, че над 50% от всички сложени линкове са сложени от хора, които и не разбират и не са в състояние да го проумеят - За какво е всичко това...

История, факти, проблеми... Някой си е направил това, някой онова... Да! Пуснете обява във вестници и адвордс... ДА! Продължавайте в същия дух... Да доказвайте , че.. Че.. че.. КАКВО? Ага... Там е проблема.

От хиляди години, най-великите хора казват - АКО СИ ПРОТИВ, бъди ЗА... Ако имате нещо против Македония - направете социална реклама на някакъв исторически сайт, който ще е пълен с доказващи ваша гледна точка факти (разбира се, отнася се за тези, които имат гледната точка, а не за тези които за да се похвалят пред приятели слагат там линкове и какво друго си правете... ).

Просто не мога да проумея какво толкова смешно и весело намирате в това.. В русския Яндекс подобни неща се случват почти всяка седмица (да не кажем всеки ден) и на тях обръщат внимание само ученици от Фишки.Нет...
Един добър СЕО-специалист го прави за две седмици работа... (с 9 дни почивка)...

С какво се гордеете? С това, че унижавате хора, които благодарение на исторически събития и действия на една чудесна държава сега живеят в страна с различно име?

Ами браво. Класирайте този форум по дума - Македонска История. ще е полезно и Мнооооооого, ама мнооооооого смешно за всички ...

П.С. А водени тука разговори мисля, че спадат към категория "разпалването на междунационални сблъсъци", което не е добре за форума и за всеки уважаващ себе си човек.

Това е.

ndd: За човек, който е ЗА, твърде много съдиш. Като нямаш мнение не се...
Имам мнение ). Не се бъркам. Просто питам. Я дайте още. Вярвате, че тези малоаргументирани червени точки влияят на нещо?

Имам мнение ). Не се бъркам. Просто питам. Я дайте още. Вярвате, че тези малоаргументирани червени точки влияят на нещо?
Е то на някои хора нищо не им влияе. Някои пък се сещат. Ти си избираш от кои си!

А много ли ще е сложно "Македонија" на английски да се превежда "Bulgaria" ? 😀

Е то на някои хора нищо не им влияе. Някои пък се сещат. Ти си избираш от кои си!

пич, не искам да се карам. наистина съм много далеч от тези проблеми. Имам още куп неща да правя в този живот и смятам наистина да ги правя за добро на всички, а не да обяснявам как би било, ако ....

Просто ви казвам, че...

Имайки тези ресурси, умения и знания - може да постигнете по-дълготраен, по-печеливш и по-изгоден резултат за всички.

т.е. при едни и същи инвестиции да получите по-голям Profit - това не е ли по-добро решение?

Не трябва да разбирате написано от мен като критика на ИДЕЯ (просто нямам морално право да я критикувам), това е критика на методите. Вие, като умни хора с потенциално безгранични възможности, ако искате да се борите за ИДЕЯ, може да го направите 100 пъти по-добре. И тогава - да. Това ще бъде резултат, който няма да се промени от един имейл към гоогле от адрес @vlada.mk (а щом все още не го направиха - сам преценявай какъв резултат постигнахте)....

Играйте по-умно. Светът е голям.

И ще те помоля да не преминаваш към личности...

Последно редактирано:

Sergei-Cho, всеки има право на собствено мнение. Винаги ще има и от едните и от другите 🙂 Събрала се е група която иска да постигне това, направили сме го. Защо сме го направили? Има нещо което не ни харесва в тях, или ги мразим или са ни смешни или ей така - за фън!

Ако не ти харесва - критикувай ни. Който не ти харесва мненията - пише ти червени точки. Аз няма да ти пиша, няма за какво.

А за по-смислените начинания: кой ти казва че не ги правим? Просто за тях не се пише публично. Но от този форум наистина се набира страхотен екип за seo - това вече го знае май цяла България.

Back
Горе