Re: За какво изхарчихте първия си чек от AdSense?
😀 много си забавен, вярваш ли си сам ??
p.s. колкото повече харчиш толкова повече нямаш ...
bobbydigital : ако не си вярвам / респективно не съм убеден че е така - нямаше да го напиша.
Живеем в изцяло нови времена. Странно е как много млади хора, не го забелязват и продължават да слушат съветите на родителите си за пестене и прочие глупости. Всеки лев, който е спестен вчера (барабар с лихвите на банките) , днес вече е по-малко от лев. А колко ще е утре ? Елементарна инфлация.
Всеки лев който е похарчен навреме е инвестиция. Независимо дали е инвестиция в пари, в имоти, в сайтове или за себе си.
Парите са просто вид енергия. Опитайте се да гледате така на тях и ще промените тотално отношението си към този вид енергия, начините и на движение и правилата и за натрупване на едно място.
bobbydigital : опитай един месец да харчиш пари за всяко нещо което решиш че ще ти донесе удоволствие или удовлетворение. Запиши си колко пари имаш като започваш и провери колко пари имаш като свърши месеца. Убеден съм че ще установиш, че в края на месеца имаш повече пари отколкото в началото, ще се радваш, че си накупил / направил толкова много неща които са ти донесли удоволствие и ще си променил изцяло отношението си към енергията. След това изхвърли всичко което не ти трябва и много бързо ще се появят пари с които да купиш нещата които да заменят старите. Всичко това са прости закони на енергията (кой е спал в часовете по физика ?
🙂 )
Хайде още малко физика (или пък биология) : кой си спомня за отворена и затворена система ? И какво се случва със затворените системи ?
Та такива ми ти работи
🙂