SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

За най-подходящото име на домейн

AmebaBot

New member
Какво е важно за един домейн - да се запомня лесно , да подсказва съдържанието на сайта - SEO friendly , по възможност да не е много дълъг и може би малко закачлив - да изглежда добре ... ( за друго не се сещам ... подскажете ми , ако пропускам нещо важно ...)
та , цял ден се чудя и не мога да си избера име , абсолютно всичко подходящо е заето и в момента съм пред следната дилема: дали да не добавя някаква дума/знак , за да намеря свободен домейн , но в същото време да си остане думата или израза , който подсказва за съдържанието ( www.thepinkanimals.com )....или - вторият вариянт - да си измисля някаква дума , която да не подсказва за съдържанието , но ще е кратка , запомняща се и закачлива ( www.jaxxо.com - сайт , посветен на животинското царство ) ... хм , вие какво предлагате , как ще е по-добре
PS - това с животните е само като пример :friday:

Поздрави!
 
Re: За най-подходящото име на домейн

При всички положения се стреми да имаш една дума отнасяща се до тематиката на сайта. Това ще ти помогне после при оптимизацията на сайта. И както ти самият каза - да не е много дълго самото име!
 
Re: За най-подходящото име на домейн

добре , ще ви кажа какво домейнче съм си избрал - моля ви , не ми го взимайте - утре ще го регна :)

live2music.com

сайтът е за музикални концерти , фестове и тн

одобрявате ли го ? :)
 

Горе