SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Идеи за домейн

bgkulinar

Меринджей
Днес се мъчих да измисля нещо интересно за домейн за информативен сайт за свободно време, заведения, детски клубове, спорт и тем подобни. Всякакви предложения са добре дошли, важното е да съдържат хубава ключова дума.
 
Re: Идеи за домейн

menu
afish
club
cool
всякакви варианти с тези думи можеш да опиташ
нзпр.
cooltime, cool-time
mymenu, my-menu, cool-menu
night-show, mynight, my-night
Варианти колкото искаш
Не съм проверявал нито един на това дали е зает или свободен, до колкото може да се ползват различни видове оконачния и все някъде ще има нещо свободно.
Успех!
 
Re: Идеи за домейн

хехе, в тази ниша има доста други възможности, като: takovaj.me, opyni.me, razkataj.me и горе долу всеки български глагол върви ;)
 
Re: Идеи за домейн

да не говорим за домейни като izkyrti.me, remontiraj.me или izvozi.me
те вече навлизат и в една друга ниша. хехе :p
 
Re: Идеи за домейн

Понякога, като ме мързи да мисля :) и да прoверявам десетки имена използвам генератори на домейни, като неймбой - nameboy.com

От няколко дни и аз се ровя за някой приличен ком домейн без успех, а неймбой веднага ми изплю някой доста добри предложения.
 
Re: Идеи за домейн

Ще се радвам да науча и за други добри генератори.

Един друг, с който могат да се търсят домейни за ключови думи е: http://www.psychicwhois.com/
 

Горе