Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Всъщност каква ще е разликата да си направиш собствен сайт
Дай малко разяснение
Логиката е следната - даваш на някой, който не може или не иска да си направи сайт, разработен такъв, като монетаризацията ще си я прави той (т.е. това е начинът да му плащаш). Това не го предлага нито уърдпрес, нито блогспот.Доста абсурдна идея... Каква е логиката някой да се занимава да развива твоя сайт а не неговия си?
Логиката е следната - даваш на някой, който не може или не иска да си направи сайт, разработен такъв, като монетаризацията ще си я прави той (т.е. това е начинът да му плащаш). Това не го предлага нито уърдпрес, нито блогспот.
С 200-300 посещения дневно и ПР4?Защото в блогспот горе долу може да направиш сайт приличащ на нещо за 30 мин (макс), но това дали е "разработен" не знам.
Ако не бяхме партньори с Пламен взимам сайта и ще го разработя макар да нямам идея от спорт 🙂, но явно дълго време българина ще мисли щом моя шеф ми дава 200 лева, то той явно печели 1000. Аз предлагах също безплатна реклама и ме оплюха 🙂. За всеки влак има пътници 🙂
Моята оферта беше, че всеки може да си пише статия за сайт в моя блог 1700 посещения дневно, да поставя линкове към свои сайтове и афф програми(с някой ограничения в тематиката) и ПР3 на десетки страници, а Пламен предлагаше спортбг.ком под наем. Но не знам след тия неща дали още е навит.