Изберете браузър :)

ivo.apostolov

Неразбиращ
Явно сериозно са погнали MS след глобата от ЕС, защото днес след автоматичен ъпдейт на XP-то, изскочи следната красота 🙂
Да се надяваме, че това ще намали драстично броя на ползващите IE

Прикачени файлове

• browser.jpg
    browser.jpg
    20.4 KB · Преглеждания: 0
Re: Изберете браузър 🙂

Проблема с IE 6 е че го ползват хора с компютърна грамотност на пералня... те за ъпдейт не са чували. Иначе аз въпрос за избор на браузър имах още преди около 2 месеца. Дали е същия не съм сигурен.

Проблема с IE 6 е че го ползват хора с компютърна грамотност на пералня... те за ъпдейт не са чували. Иначе аз въпрос за избор на браузър имах още преди около 2 месеца. Дали е същия не съм сигурен.
Тия с IE6 са загубена кауза...

Тия с IE6 са загубена кауза...

Аз заради това не се съобразявам с тях от над 2 години... макар че тогава бяха доста повече

Последно редактирано:

Спокойно. Като им се сбъгяса Виндолса, си слагат или нова версия на XP с IE8 вътре или "новият Уиндолс 2010" 😀

хммм, тук на късмет май се откри бъг във форума. Формата за reply влезе в поста, много яко 🙂

Спокойно. Като им се сбъгяса Виндолса, си слагат или нова версия на XP с IE8 вътре или "новият Уиндолс 2010" 😀

Напълно спокоен съм 🙂 Иначе ясна ми е схемата и какво правят идиотчетата... дано по-чето им се преебе Windows-а. Ама той излезе баси и коравия, маса години може да се кара без преинсталация

мдам, значи проблема не е само в моя телевизор 🙂

Не е 🙂 И при мен се чупи

Е, то ти дава избор на браузър, но като избереш Лисицата или някой друг пак трябва да се сваля, докато IE си е вграден. ;]

Back
Горе